Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire fontos egy nő foglalkozása? Ismerkedéskor egy furcsább állás nagy hátrányt jelenthet?
A legtöbb nőnek büfé szakos diplomája van (tisztelet a kivételnek), amivel nem mennek semmire. És ezt a hím soviniszta társadalomra akarják kenni, hogy miért nem keresnek annyit mint a férfiak. Azért cseszd meg, mert nem mérnökit végeztél, hanem egy huszadrangú büfészakot és nem értesz semmihez.
Szóval szerencsétekre nem számít sokat a szakmája egy nőnek, ha fiatal és szép, úgyis eltartja valaki.
Előző: "hogy miért nem keresnek annyit mint a férfiak. "
Neked valami félrecsúszott az agyadban. Senki nem azt akarja, hogy egy takarítónő annyit keressen, mint egy orvos(nő), hanem hogy hasonló beosztásban, hasonló munka, teljesítmény mellett legyenek hasonlóak a keresetek.
És nem minden nő büfészakos, és a férfiak között is van bőven büfészakos.
Egy mérnöknő(39)
A férfiak többnyire hátrahőkölnek, amikor elmondom, hogy mérnök vagyok, szóval biztosan számít. Mondhatnám úgy is, hogy lesunyítják a fülüket és a lábuk közé húzzák a farkukat (ha ismeri valaki a kutyák viselkedését...) a kezdeti domináns megjelenéssel szemben.
Na ilyenkor jövök képbe én, mert aki így viselkedik, az egyértelműen kuka. :)
Hidepito mernok, jelen:-)
Errol a dologrol annyit, hogy a pasijaim zome bufeszak, a ferjem kozgazdasz. Szerintem inkabb hatrany, mintsem elony mert bemutatkozom elmondom, hogy mivel foglalkozom, es akkor mely csend, es neznek riadtan. A bufeszakrol es az altalanositasrol ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!