Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Amikor odamentetek lányokhoz, mi volt a
legdurvább elutasítási forma?
2016. júl. 30. 14:29
erdekes, engem sose kuldtek el durvan, vagyok annyira ronda hogy legalabb megszannak ennyire :)
2016. aug. 24. 13:56
"Nem vagyok rasszista, de a cigányokat nem szeretem!". Erre én "Nem vagyok cigány!". Majd az ő válasza "Bocsánat, de olyan barna vagy. Anyámék megnyúznának, ha beállítok veled a családi házba....".
2017. máj. 27. 15:29
Sosem fordult elő ilyen, ha látom, hogy egy csaj idegbeteg, nem foglalkozom vele. Szerencsére ez nagyon ritka. A "legdurvább" visszautasítás az, ha eltolnak maguktól vagy fintorogva elhúzódnak, de ahhoz is nagyon szr kisugárzással és testbeszéddel kell odamenni. Ha belül rendben vagy, akkor nagyon nagy százalékban jól fognak reagálni, mert örülnek, hogy végre egy normális pasi (még ha esetleg nem is akarnak tőled semmit).
2017. máj. 27. 15:52
Elèg sok szemèt nô van.Èn már nem is próbálkozok.
2017. máj. 27. 18:37
Gimi 2. ban tetszett egy lány, akinél bepróbálkoztam. Írtam neki 2 oldalas levelet, 2 napig ültem rajta. Visszaírta, hogy inkább a halál. Az a duvr,a hogy gimi 1. ben meg annyira odavolt értem, hogy mindig jött oda az asztalhoz, ahol ebédeltem. Hogy vagyok, de jó a ruhám, a hajam, stb. Csak akkor még nem fogtam annyira az egyértelmű?? jeleket. Aztán 8 hónap után én léptem, de pofára estem. Közben persze volt valakije.
2017. jún. 9. 09:22
Konkrét próbálkozásaimnál maximum szépen leépítettek. Volt amelyik hónapokig húzta majd beadta a mattot és összejött mással, pedig nyilvánvalóan tudta, hogy én nagyon teperek. Megmondhatta volna, hogy ne törjem magam, de mindegy nem haragszom rá.
Volt egy akinél igazából eszem ágában sem volt próbálkozni, esetleg a körülöttünk levő társaság szeretett volna minket összehozni. Nem volt rossz csaj, de nem jött be főleg a viselkedése. Nembeszélve arról miután közölte egyszer ahogy épp beszélgettem vele, hogy gyökér fejem van vagy valami hasonlót mondott. Nem reagáltam túl a dolgot, a beszélgetést ami egyébként valami másról szólt rövidre zártam és kész.
2017. jún. 9. 10:48
"Köszi, de nekem nem tetszenek a mama kedvencei"
Volt rajtam egy farmer, egy póló, és képes voltam hajat mosni. Lehet büdösen oda kéne hánynom legközelebb.
2017. júl. 17. 13:50
Remélem, nem azért emelteted ki a kérdést már több mint egy éve, mert azóta sem szedted össze a bátorságot a kezdeményezéshez. ;)
2017. júl. 17. 16:33
Igazából mindegy. Elutasít? Jöhet a következő. Másrészt mint kiderült soha ne légy egy nő pincsi kutyája, ne dicsérd, ne tegyél felesleges szívességeket, ne fizetéssel akard a jóindulatát elnyerni, legyen tartásod!
2017. dec. 30. 21:45
Kapcsolódó kérdések: