Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok vagyok fiú létemre, mi a jó viselkedési forma?
Az összes barátnőm akivel komolyan voltam, 1 kivételével ezért hagyott el, mert hogy SOK vagyok és hogy megölöm bennük a szerelmet. Igazából lövésem sincs, hogy mivel vagyok sok, nálam az a normális hogy naponta 1x azért beszéljek vele. Szeretem a páromat megölelni, meg este is összebújva aludni fiú létemre, meg szeretek apróságokkal néha kedveskedni ha eszembe jut. De már másodszor kapom meg ezt indoknak szakításkor, hogy túl sok vagyok, rátelepedek az illetőre, megfojtom stb.
Az tény hogy amikor szerelmes leszek tényleg ez kerül legelőre bennem a többi meg elveszik pót cselekvésként..
Az, amit leírtàl abszolùt nem sok.
Naponta beszélni a baràtnőddel, megölelni, összebùjva aludni...
Nem hiszem, hogy ez volt az ok. Hagytàl nekik szabad teret? Magànszféràt?
Volt ellenőrizgetés, féltékenykedés?
Nézd, a párommal minden nap beszélünk, ha nem tudunk együtt lenni, este összebújunk, gyakran kedveskedik apróságokkal. DE - és ez az IGAZÁN fontos: van SAJÁT ÉLETE! Nem érzem azt, hogy tőlem függ a boldogsága, hanem tőlem függetlenül is tud lelkesedni dolgokért, és én ezért felnézek rá, tisztelem.
Én tipikusan olyan vagyok, akit a világból ki lehet üldözni azzal, ha egy pasi "túl sok", és tényleg ez jelenti a határt, hogy tudom, hogy nem függ tőlem, hanem csak jól kiegészítjük egymást. Mindkettőnknek megvan a saját élete, és az együtt töltött idő az, amit igyekszünk maximálisan kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!