Aladar12 kérdése:
Szerintetek az, hogy hogyan jelezzük a másik nem felé a vonzalmunkat, tanult vagy öröklött viselkedési forma?
Figyelt kérdés
Pár itteni kérdés után eléggé elgondolkodtató kérdés.2015. ápr. 11. 09:34
1/4 anonim válasza:
Az elso fazis, szemezes, pici testi jelek, mosoly, szemoldok felugrasa ezek tudattalanul is mukodnek. Az hogy nem rogton odamesz es beteszed neki a lompost, hanem helyette kedvesen megszolitod es szoba elegyedtek, az mar tanult.
2/4 A kérdező kommentje:
de ha az első fázis tudattalanul is működik, akkor miért rinyál itt mindenki folyamatosan, hogy nem tudja, hogy mutassa ki a vonzalmát?
2015. ápr. 11. 09:44
3/4 anonim válasza:
Mert sajnos az evek alatt annyi kudarc eri az embereket, hogy nem merik kimutatni az erzelmeiket. En elegge nyitott lennek, de mostmar nem mosolygok, nem szemezek senkivel, tehat az oroklottbol atmentem egy tanultba. Tehat ha onmagam adnam akkor egy kedves lany lennek, igy meg egy zarkozott vagyok, akit altalaban bekepzeltnek tartanak. De parszor jol megjartam es megfogadtam en mostmar nem kezdemenyezek. Tarsasagban a srac durvan visszautasitott, utana meg ram irogatott hogy szeretne velem jarni.. Nagyon rosszul esett hogy durva volt,lehetett volna kedvesen is ertesemre adni, hogy nem kolcsonos a vonzalom.
4/4 anonim válasza:
A sok csalódás miatt nem nagyon merik kimutatni sem,ha tetszik nekik valaki.Jómagam sem merem már kimutatni...
több mint 200 visszautasítás után azért megnézném,ki hogyan viselkedne...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!