Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 100km (végig fő úton), vagy tömegközlekedéssel vállalhatatlan egy kapcsolatban?
Megismerkedtem egy férfival, túl vagyunk 2 randin, és minden tökéletesen alakul, egyedül a távolság miatt vagyok bizonytalan.
Én Budapesten élek a belvárosban, Ő 100km-re tőlem, én irodában dolgozom, Ő 90%-ban Home Officeban, a maradék időben pedig Budapesten az irodában.
A barátnőim azt mondták, hogy ez a táv kinyírja a kapcsolatot hosszútávon.
Exemmel hasonlóan voltunk. 80 km távolság, ő hibridben dolgozott(3 hónap alatt 1 hét jelenléti munkavégzés ezen kívül 3 napos műszakváltásban) én meg 1 műszak+ügyeletben, legrosszabb esetben 7-ből 6 napot dolgozok.
Augusztusban szakítottam vele, mert lett volna 3 nap, amikor egyikünk sem dolgozott és nem akart velem találkozni, mert ügyelet után voltam. Már előtte is voltak gondok emiatt, hogy alig tudunk találkozni.
Emberfüggő... Azért egy idő után ki lehet égni ebben, de ha van közös jövőkép, vagyis egyikőtök hajlandó engedni a költözésben, akkor akár tud is működni.
Amikor megismerkedtünk a férjemmel, én a 11. kerület legszélén éltem, ő meg az M3 bevezető mellett. Ő tőlem gyorsabban beért dolgozni, mint saját magától és mint én tőle, így sok időt volt nálam, mégis ragaszkodott hozzá, hogy legyek én is nála. Alapvetően elég nyögvenyelősen ment a dolog, mert hétköznap meló után Budapesten átvergődni gáz, mire odaérek jöhetek haza, vagy ott alszok, de akkor reggel megint vergődés, hogy beérjek dolgozni. Hétvégén mindig volt valami. Haverok, vagy éppen család (mindketten vidékről származunk), szóval fél év után eljutottunk oda, hogy kiégtünk, elfáradtunk ebben. Gyakorlatilag volt egy beszélgetésünk, ami arról szólt, hogy vagy összeköltözünk, vagy hagyjuk ezt, mert csak nyűglődünk. Összeköltöztünk. Ennek már 9 éve, házasok vagyunk és van egy gyerekünk.
Hát egyenlőre úgy beszéltük meg, hogy minden alkalommal Ő jön, mivel Ő szabadabban mozog, nem erőlteti, hogy én menjek, persze megengedné azt is.
Egyébként a lakásvásárlást is tervezi itt Budapesten tőlem függetlenül jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!