Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két haver megbeszéli, hogy egyikük ráijeszt egy utcán sétáló nőre, másikuk pedig "megmenti", és utána elkéri a számát, az gáz, erkölcstelen?
Hülye ötlet.
Tegyük fel, hogy nem tudom megvédeni magam, jön a kamu-megmentő, sokat dob a helyzeten, hogy azt hiszem, hogy megment, amúgy is tetszik. Ne adj isten lesz is kapcsolat. Én mindig megismerem a párom baráti társaságát viszonylag rövid időn belül.
Namármost párkapcsolatban szerintem az egy normális elvárás, hogy a párom ne haverkodjon olyan emberrel, aki egy erőszakos alak, aki megtámadott és ezt a párom is tudja. Márpedig tud a párom a támadásról, hát ő "mentett meg".
Itt két opció van a páromnak.
> Megtartja a havert és leleplezi a hazugságot. Ez instant szakítóok, mert átbszással kezdődött a kapcsolat, nem tudnék bízni benne.
> Megtartja a havert magyarázat nélkül. Szakítóok, mert gyanakvással töltene el, hogy mégis miért tart barátságot egy olyan fickóval, aki az ő tudomása szerint is erőszakos volt velem.
> Megszakítja a kapcsolatot az "erőszakos" alakkal. Akkor meg ugrott a barátság.
7
Gondolom, annyi még a kérdező egyszerű agyát is kijárja, hogy a barát eltakarja az arcát...
#8 Hogy takarja el az arcát úgy, hogy ne ismerjem fel később?
Sötétedés után egyszerűbb megoldani, de olyankor én pl nem mászkálok egyedül. A szájmaszk túl kevés takarás, hogy ha fényes nappal látom, akkor ne ismerjem meg maszk nélkül. A fullos símaszk meg mindenhogy gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!