Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy valakinek mindig van párja? (Nem ugyanaz, hanem mindegyikkel jár pár évig és utána max pár hét kihagyás és jön a következő)
"hogyan lesznek túl az előzőn ilyen hamar" Túllépnek, mert talán rájöttek, hogy nincs mire várni..nincs kötelező gyászidőszak és minden megy tovább.
Hogy kinek könnyű pár hét alatt újat találni? 99%-ban a külső adottságokon múlik a gyorsasága.
A megtartás már más dolog.
3. Én nem írtam ki ilyet máskor, úgy tűnik sokakat foglalkoztat a téma.
Én akkor ezek szerint csúnya nő vagyok, mert társkeresőn könnyen ismerkedek mondjuk de élőben nem, nem szoktak odajönni, meg nem is nagyon mozgok férfi körökben. Én sokáig gyászolok egy kapcsolatot, pár hónapig, mert valahogy én nem tudok hamar túllépni, egyszerűen ismerkedni is rossz, amíg még mást szeretek.
Három kapcsolatom volt eddig. Az egyik tiniszerelem volt, 16 évesen összejöttünk, majd 18 évesen szakítottunk. Békes szakítás volt, mind a ketten így akartuk. Nem volt nagy trauma, szépen elengedtük egymást. Bár nem egymást kerestük, egy pozitív emlékként gondolok rá.
Rá pár hétre elmentem egy buliba, ahol elcsattant egy csók egy férfival. Nagyon ritkán jártam bulizni, és akkor sem álltam meg akárkinek, de pont akkor és ott jókor voltam jó helyen. Nem gondoltam, hogy többet akar majd, de másnap bejelölt, aztán randiztunk, és összejöttünk. 22 éves koromig tartott ez a kapcsolat, sajnos a vége felé elég viharos volt. Mikor már erősen fontolgattam a szakítást, találkoztam egy férfival, akivel valami hihetetlen erős volt a kémia. Ő adta meg az utolsó lökést a szakításhoz.
23. Születésnapom előtt jöttünk össze, azóta is vele vagyok együtt, ennek már sok éve.
Szóval azt gondolom, hogy sokszor ez a szerencsén múlik. Nem vagyok egy topmodell, és nem is kerestem különösebben egyik alkalommal sem a szerelmet. Nyitott voltam, és magától alakultak a dolgok.
Én csak két ilyen nőt ismertem életemben, akik kb. 14 éves koruk óta egy hetet nem voltak párkapcsolaton kívül.
Az egyiküknél gyakori volt a megcsalás, liánozás is, de saját bevallása szerint is nagyon ragaszkodik a férfi társasághoz, szóval szerintem ezt a típust hívják kapcsolatfüggőnek. Jobban belegondolva nem igazán volt sem hobbija, sem érdeklődési köre, mindig azzal foglalkozott, ami az aktuális párjának fontos volt. Ilyen, amikor valakinek a párkapcsolata a személyisége. Ennél a lánynál az is feltűnt, hogy kb. bárkivel képes összejönni, aki egy kicsit is nyitott a dologra, és utána kezdni el megismerni a partnerét, hogy már összejöttek, aztán rájön, hogy nem is illenek össze és gyorsan kerít magának valaki mást. Mintha nála fordítva mennének a dolgok. Persze ehhez minden esetben kell a másik fél is, aki mindenbe belemegy, csak hozzáférése legyen egy nőhöz.
A másik lány nem volt csalfa, mindig hosszú kapcsolatai voltak, de amint szakított kb. azonnal jött is az új komoly kapcsolat az életében. Fogalmam sincs hogyan csinálja, lehet csak simán szerencsés, vagy nagyon simulékony a természete.
Amúgy külsőre mind a két lány átlagos, normális testalkatú, tehát tényleg nem csúnyák, de azért nem is topmodellek. Viselkedésre viszont mindketten nagyon szociálisak, megközelíthetőek, lehet velük programokra járni, szórakoztatóak, nem pedig savanyú kanapéhuszárok. Szerintem utóbbi többet nyom a latba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!