Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy valakinek mindig van párja? (Nem ugyanaz, hanem mindegyikkel jár pár évig és utána max pár hét kihagyás és jön a következő)
ezt én sem értem....valakinek ez a heppje.
Nőknek már elég (ahogy korábban is írta az egyik válaszoló), ha legalább átlagos külsővel rendelkeznek ÉS megközelíthetőnek tűnnek, emellé nem túl válogatósok. Elég elmenni egy szórakozóhelyre, vagy felregizni valamelyik appra és egy hét alatt talál akár még egész normális hapsit is.
Hapsiból csak egy ilyet láttam, de oda erősen átlag feletti külső kell, és szinte nonstop próbálkozás: heti többször járt buliba, aktívan flörtölt mindenkivel, aztán Face elérhetőséget (akkor még nem volt Insta, illetve Tinder sem létezett) vagy telószámot kért, de nem próbált aznap senkit megfektetni (max. ha nagyon vevő volt rá a lány). Aztán az így begyűjtött, több százas listáról ha éppen párt akart, elindítta a "szőnyegbombázást", azaz egyszerre 30 csajnak megírta, hogy "szia, rég találkoztunk, hogy vagy?". A 30-ból átlag 5 válaszolt, ebből pedig 1-2 nem lekoptatósat, velük kezdett el komolyabban ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!