Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy lánnyal, 5év kihagyással ez már a második kör.Ha nem kizárt ,hogy amikor megismertem az unokatestvére(akit régebbről ismerek) bekavart, esélyes, hogy megint be fog??
Bonyolúlt és majdnem tini kategória volt a kezdetek kezdete. Társkereső oldalon megismertem kb 10 éve egy egyetemista lányt,akivel jártam is egy darabig. Ez a lány a mostani kiszemeltem unokatestvérének csoport társa és jó barátnője volt. Exem sajnos beteges kényszeres hazudozó. Elképzelt magának egy életet azt előadta nekem is és a barátnőjének is. Volt, hogy hármasban is mentünk koncertekre. Exem barátnője féltékeny/írigy volt a kapcsolatunkra.
Aztán exem lebukott , a barátnőjével kb együtt jöttünk rá dolgokra. A barátnő bosszúból vagy írigységből rám mozdúlt én meg udvaroltam neki. Bár mindenkinek azt mondja,hogy én mozdúltam rá. Nem volt randink sem. Pár év múlva megismertem egy aranyos lányt,kiderűlt a barátnő unokatestvére. Jól ment az ismerkedés,majd hírtelen eltűnt. 99,9% hogy a barátnő beszèlt ellenem. Most 5 év múlva ujra ráírtam erre az aranyos lányra, még jobb a beszélgetés, jobban tetszik,de nem emlékszik az 5 évvel ezelőtzi dolgokra. Szerintetek érett annyit exem volt legjobb barátnője,hogy nem kavar be??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!