Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit szólnátok, ha 10-15 év után mail-t kapnátok egy férfitől, akivel akkoriban váratlanul félbe szakadt egy ismerkedős levelezés?
mivel 10-15 evvel ezelott pocsek izlesem volt ferfiak teren, eselyes, hogy nem hatna meg a dolog.
amugy kicsit nevetseges es eroltetett, hogy direkt az elozo levelre valaszol, ami gondolom mar total nem aktualis szamomra.. ha mar feltunik, akkor ibkabb ugy kezdje, hogy eloszoris elnezest ker, amiert eltunt, masodszor pedig erdeklodik, mi van velem, szeretnek-e meg egyaltalan beszelni vele.
Fúú, nekem nagyon tetszene, mint valami időutazás!:)
Kénytelen lennék neki megmondani, hogy idő közben rájöttem, hogy leszbikus vagyok, de ha nem feltétlenül apcsolatot akarna, csak barátkozni, akkor örömmel venném, hogy ilyen válasz üzenetet írt! :)
kedves kérdező: szerintem jól lejáratnád magad, lehet számodra vicces, de egy próbát megér. Lehet jól is elsülhet, vagy emailcime már nem él..
Mivel magadból indulsz ki neked vicces..és jópofán reagálnál rá, ha már van egy gyönyörű házasságod, gyerekkel, hm?
Rám pontosan 15 év után irt egy 2 éves kapcsolat, hogy velem álmodott meg, stb, szóval ...picit lejáratós és átlátszó, hogy talán végre most egyedül van és lapozgat kivel volt jó anno, és próbál a múltban élni.
Mindenki éljen a jelenben, és tervezze a jövőjét a múltat pedig hagyja ..
Nem véletlen, ha valami megszakad..de vannak csodák...:-)
Lépjen mindenki túl ami már elmúlt, nekem ez a véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!