Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gondolkodású férfiként mennyire vagyok különb és különleges?
Figyelt kérdés
Szeretem a szexet de avval akit szeretek, különben 20 évig is elvagyok egyedül teljesen jól nő és szex nélkül ha nincs olyan nő akihez maximálisan tudok vonzódni mind külsőleg mind belsőleg.
És borzasztó kevés nő jön be..
ma 10:06
1/9 anonim 

válasza:

Semennyire. A legtöbb férfi azzal szexel akivel tud, nem azzal akihez vonzódik valójában. Most ki ne lenne el a tökéletes nővel 20 évig? Jó nyilván van néhány világtalan aki szerint bármit meglehet unni, de ennyi erővel a szüleidet is ejtsed miután meguntad őket, meg a kutyádat is láncold ki egy erő közepén, miután meguntad. Egy jól működő párkapcsolatban nem lesz eleged a másikból x év után sem.
4/9 A kérdező kommentje:
"A legtöbb férfi azzal szexel akivel tud"
Max az igénytelenek, egy igényes férfi azzal szexel akivel akar...
ma 10:50
5/9 anonim 

válasza:

* a jóképű és/vagy pénzes férfi.
Szívesen, mert elírtad. Az nem a férfin múlik, hogy lesz-e szex, hacsak nem azon a szinten van külsőleg vagy anyagilag.
6/9 A kérdező kommentje:
5. Hogyne a férfina múlna max nincs szex de ő dönti el... én nem vagyok helyes pocak minden van lehet 6 éve semmi szex, de 6 évvel ezelőtt volt egy jó csajom tehát én döntöttem el hogy ilyen nővel akarok lenni és lett is
ma 10:58
8/9 A kérdező kommentje:
7. Ahha.. tehát aki igényes az lúzer... akkor inkább maradok lúzer
ma 11:09
9/9 anonim 

válasza:

Pont annyira, mint az a nő, aki a tökéletes férfit várja és nem is áll szóba senkivel, aki kicsit is nem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!