Átlagos vagy? (Mákosgubarövidkérdés)
Szerintem nagyjából átlagos vagyok. Nem a korosztályomban,hanem az idősebbek között.
A korosztályom teljesen furcsának,érdekesnek tart. Jó értelemben.
Nagyon sokan mondták már,hogy teljesen mas vagyok,mint a többiek.
Elsősorban abban térek el,hogy hiába vagyok lány,nem szeretek vásárolni. Nem szeretek sokat költeni ruhákra és sminkekre. Ettől függetlenül,nagyképűség nélkül,elég szép vagyok. Nem szeretek plázákba járni,inkább barkácsáruházba,vagy gazdaboltba megyek szívesen.
Haszonállatokkal foglalkozom,trágyázok ,meg minden. Szívesebben ülök be egy traktorba,mint pl akármilyen audiba vagy bmw-be. Diszkóba sem járok. Ezek miatt a korombeliek furcsának tartanak,mert a nagytöbbség el sem tudja képzelni,hogy péntek este,készülődés helyett miért trágyázok a marhák alól,miért nem a diszkóba készülődök. Sokáig lehetne még írni erről,de most ennyi. :)
Attól függ, hogy milyen csoporthoz hasonlítanak...
Például a családomat tekintve nem vagyok átlagos. Teljesen máshogy gondolkodom, más életet élek, mint a szüleim és a rokonaim.
A kortársaimhoz viszonyítva elég átlagos vagyok, tanulok, dolgozom, van hobbim, elég sok hasonló embert ismerek, szóval biztosan nem vagyok közöttük egyedi.
A külsőmet tekintve egy random embercsoportból lehet hogy kicsit kilógnék de egy matálkoncerten teljesen átlagos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!