Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki 170-180 cm között van,...

Aki 170-180 cm között van, átlagos magasságúnak mondhatja magát?

Figyelt kérdés

2017. márc. 7. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen
2017. márc. 7. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, no vagy ferfi!
2017. márc. 7. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Ez rohadt nagy intervallum és úgy is elég sarkított. Gondolom férfi magasságra gondolsz, nos... A statisztikai magyar átlag olyan 176-177, a legtöbb csaj nem magasabb 173-nál (ez társkeresés miatt fontos), illetve 185 fölötti pasik esetében, a csajok már csak a magasságuk miatt is buknak rájuk, szóval ha ebből indulok ki, akkor az átlag 175 és 183 között van, de ezek már a legszélsőségesebb értékek az átlag szempontjából, szerintem. A 174 az már inkább alacsony kategória, míg a 185-el nincs olyan pasi, aki ezen a téren társkeresési problémákkal küzdene. Természetesen társkeresési szempontok alapján vizsgálom most az átlagmagasságot, mert gondolom te is emiatt fogalmaztad meg a kérdést. De a kettő között amúgy is nagyon szoros ok-okozati összefüggés van. Én pl. 170 centi vagyok, a te feltételezésed szerint átlag pedig ez már bőven törpe kategória. Főleg ha abból indulok ki, hogy szinte az összes 14 éves kisiskolás lány már velem egy magas. Ha pedig csak a fiatal huszonéves srácokat vizsgáljuk, akkor az a 175 sokkal inkább 180.
2017. márc. 7. 13:46
 4/7 Metionin ***** válasza:
Férfiak között szerintem igen. Nőknél már magasabb lehet az átlagnál, bár ahogy elnézem a mai tiniket, egyre magasabbak a lányok is. Középsuliban a tornasor első harmadában álltam 163 centivel, most meg kis csipszarok mennek el mellettem, én meg nézek fel rájuk :D
2017. márc. 7. 14:12
 5/7 A kérdező kommentje:
A 3-as hülye,a többieknek köszi a választ
2017. márc. 7. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Most, hogy le lettem pontozva és megbélyegeztél, szeretném megkérdezni, hogy miért is vagyok hülye? Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy egy 171 centis illetve egy 179 centis is (mindkettő benne van az intervallumodban) egyformán vallhatja magát átlagmagasságúnak? Én csak a társkeresési szokások alapján vezettem le, hogy tulajdonképpen nagyjából mettől meddig is definiálható az átlagmagasság intervalluma, ami teljesen mérvadó, mert a nők is legalább átlagos magasságú férfira vágynak. Így a levezetésem teljesen helytálló. 175 és 185 között beszélhetünk férfi átlagmagasságról. De ha kimész a való életbe és készítesz egy gyors felmérést, akkor a saját szemeddel is láthatod. Tényleg nem értem, hogy miért én vagyok a hülye. :/
2017. márc. 7. 18:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Attól,hogy mi tetszik a nőknek,még nem lesz nagyobb az átlagmagasság.Ha az átlagkeresetet néznénk,ahhoz is hozzádobnál legalább efy 100-ast,mert a nőknek a gazdag pasik kellenek?

Ha kimegyek az utcára,azt látom,hogy alig vannak átlagos magasságú emberek.Csak végletek vannak.185 feletti magasságúak meg 160 körüliek.De a 175 cm körüli férfiak ritkák,mint a fehér holló.Nem értem,hogy miért van ez,de nem lepődök meg ezen,hiszen nap mint nap látok olyan embereket,akikről nem tudom megállapítani,hogy fiú e vagy lány..

2017. márc. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!