Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan magas férfiak akiknek az alacsony nők tetszenek?
Figyelt kérdés
ma 13:56
1/21 anonim válasza:
Engem sosem érdekelt ki milyen magas.
Mondjuk ma már szerintem a 170 centim kifejezetten nem magasnak számít… :/
39/F
2/21 anonim 

válasza:

Többel is volt dolgom. Nem venném általánosnak.
3/21 anonim 

válasza:

Szerintem sokan vannak ilyenek, az én párom is ilyen.
4/21 anonim 

válasza:

Inkább olyanok vannak, akiknek mindegy a nők magassága.
7/21 anonim 

válasza:

180 vagyok, nekem a nő 175+ és 2M között van. Jó, 193 volt a legmagasabb barátnőm. Nekem olyan pedos, mikor látok egy magas pasit, egy ilyen pici lánnyal. Mint amikor thaiföldi utamon láttam a sok feér, 60-as, nagydarab, magas amerikai pasit, ilyen 150 centis nőkkel meg lánykákkal.
8/21 anonim 

válasza:

180 cm vagy, hozzád képest egy 160 cm se alacsony, úgy beszélsz, mintha 210 cm lennél xD
Én 157 cm vagyok és mindig is sok magas pasinak bejöttem. Meg alacsonyaknak is.
9/21 anonim 

válasza:

180 vagyok, nekem a nő 175+ és 2M között van.
És ezt ki veszi be?😂😂😂ordit rolad a kisebbségi komplexus, hogy igy probálsz visszavágni az alacsonysagod miatti sértettségből hogy ugy teszel mintha nem tudnád hogy a nők 80%a kb 175alatti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!