Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannak olyan magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan magas férfiak akiknek az alacsony nők tetszenek?

Figyelt kérdés

ma 13:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%

Sok pasinak, a "kistestű" lánykák jönne be. Max. 165 cm. max. 50 kg. bogyósgyümölcs méretű emlőkezdemények. Így egyszerre élhetőek ki rajtuk a pedo, és homo-pedo hajlamok, és nem kell félni a sittől, sem papnak menni.

De ha valaki szereti a kistestű lányokat..., lelke rajta, gondolom a modellek és légiutas kísérők is csak véletlenül magasak.

ma 16:53
 22/29 A kérdező kommentje:
Wow, az utolsó elég érdekes nézet. XD
ma 17:14
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván egy 175 centis brünhilda szegényke :)
ma 17:19
 24/29 anonim ***** válasza:

Na, itt a brünhildás.

Én 180 cm-hez vagyok 62 kiló körül. Az is bürnhilda? Jaaa, nem, az zsiráf.

ma 17:26
 25/29 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam rajta, hogy feladom a társkeresést mert nem vagyok elég magas. 159 N.
ma 17:29
 26/29 anonim ***** válasza:

25

Te nem vagy teljesen magadnál, megbocsáss. :) Rengeteg férfinak tetszenek az alacsony nők.

Neked vmi extrém magas férfi kellene?

Nőként kérdezem.

ma 17:33
 27/29 anonim ***** válasza:

Ez azért elég nagy marhaság, te is tudod.

Van nálad egy minimum magasság? Ez egy kritérium aminek meg kell felelni? Mondjuk 180-200 cm között? :)

Nem igazán értem a problémád így...

ma 18:07
 28/29 A kérdező kommentje:
Van, 170. XD
ma 18:35
 29/29 anonim ***** válasza:

azt a férfiak többsége simán megüti, és nem vagy hozzájuk alacsony.

Nem a magasságod, és a magasság igényed miatt nem fogsz találni valakit, vagy kelleni valakinek.

Más probléma lesz.

ma 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!