Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az problématagadó párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az problématagadó párkapcsolatban élő férfiakat 5 év kihagyás után visszaküldenénk a Tinderre, ugyanígy viszonyulnának az incelekhez?

Figyelt kérdés

Sok válaszolóval az a probléma, hogy egy olyan korból írnak, amikor még nem volt ilyen nehéz csajozni. Jómagam is 8 évvel ezelőtt még simán kimentem a fesztiválra és elvesztettem a szüzességem, 4 éve meg egy otthon csinált béna selfie -vel is el tudtam jutni randdiig a Tinderen.

Mondhatnák sokan, hogy ma már igényesnek kell lenni (illetve ez a tipikus válasz), csakhogy itt többről van szó. Ugyanazokon a helyeken, ahol pár éve még bárkinek lehetett nője, aki nem kopasz 170centis gondnok, ma már csak a legjóképűbb pasik nyernek.

Az átlagos férfiak jobban teszik, ha benne maradnak abban a párkapcsolatban, mert pórul járhatnak, ha valami vita támad a nőjükkel. Ha jobban belegondolunk, igaz tudat alatt, de ezt us teszik. Idejönnek szidni az inceleket, hogy megfeleljenek a nőjük feminista politikai elvárásainak, így ne kelljen visszamenniük a piacra, ami ma már incelsort jelentene nekik is.

2022. febr. 23. 19:44
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
A facebook Tinder csoportban rendszeresen látom, hogy férfiak pár év kihagyás után sírnak, hogy nem megy. Másik amit látni szoktam, hogy nyugaton vannak és ott nincs semmi (nyugati tinder = magyar tinder 2 év múlva).
2022. febr. 23. 19:45
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Tehát azt állítod, hogy ma minden nő egy másik nővel van kapcsolatban?
2022. febr. 23. 19:45
 3/20 A kérdező kommentje:

2: Ez a kérdés most nem arról szól, hogy ki kivel van kapcsolatban, hanem burkoltan arról, hogy meddig fog menni annak a tagadása, hogy ma sokkal nehezebb bekerülni abba a párkapcsolatba, mint régen.

Tehát szerinted gond van az ingatlanpiaccal... Nem látod, hogy mennyi átlagos 40 évesnek van saját lakása?

2022. febr. 23. 19:49
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Kib.szott unalmasak vagytok már.
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Ugye tudod, hogy a Tinder nem a világ?
 6/20 A kérdező kommentje:

5: Azért a Tinder ebben a világban van. Ha egy nő felmegy rá, és kipróbálja onnan a pasikat, nem akar visszamenni az átlag józsihoz. Átlag Józsiként ki kell fogni a halat még egyetem előtt és rá kell tenni azt a gyűrűt, különben véged.

Nem úgy nőként, vagy felső 10es férfiként. Ez esetben tiéd a világ.

2022. febr. 23. 19:51
 7/20 anonim ***** válasza:
1%
#2 a férfiak felső 20%-a dugja a nők 80%-át
2022. febr. 23. 19:51
 8/20 anonim ***** válasza:
93%

#3:

De, pont erről van szó.

Régen is volt, meg ma is az van, hogy EGY férfi és EGY nő ismerkedik EGYMÁSSAL. Te hihetsz bármit: a nő akkor azt dönti el, hogy téged választ, vagy jobb neki egyedül.

Senki se utasít el azért, mert a Bradpitt jó pasi, vagy a Gizi férje pénzes. Ezt csak ti szeretnétek.

Valójában azért utasít el a nő, mert jobb neki szinglinek maradni.

Azt kéne boncolgatni, hogy mi történt az elmúlt X évben, amiért a nők többsége jobban elvan magában, mint veletek. Mit (nem) tudtok nyújtani? Nem, nem az anyagiakat. Minden sírás ellenére jólétben éltek: van ágyad, fedél a fejed felett, ingyen tanultál írni-olvasni, csapból folyik az ivóvíz, van fűtés, és épp netezel. A lassan 8 milliárd ember legszerencsésebbjeihez tartozol. A csupasseggű bantunégernek meg a fűkunyhós indiainak mégis van nője.

2022. febr. 23. 19:56
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
6: Az a baj, hogy átlag Józsi visszatérve a Tinderre azt hiszi, hogy "halat fogni" ott halas képpel is lehet.
2022. febr. 23. 19:57
 10/20 A kérdező kommentje:
9: Korábban csináltam Tinder tesztet nőként -- tényleg pózolnak a férfiak a nagy kövér pontyokkal.
2022. febr. 23. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!