Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresés miért ilyen nehéz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés miért ilyen nehéz, amikor az emberek nagyrésze párkapcsolatban szeretne élni?

Figyelt kérdés

Sok mindenkitől azt hallom meg én is azt tapasztalom hogy nehéz a párkeresés. Pedig a többség párkapcsolatban szeretne élni, meg idővel házasodni akar. Tehát akkor pont hogy könnyen kéne párt taláni mert sokan keresnek párt.

Szerintetek miért nehéz ismerkedni?

ma 16:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Mert az igények nem egyeznek, nincs meg a vonzalom.
ma 16:04
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Már milliószor megkérdezték ezt itt, csak más más megfogalmazásban...

Röviden amit #1 is ír...

Igények...külsőre, belsőre, egzisztenciálisan, közös jövőkép (gyerek, házasság kérdés, lakhely)

ma 16:16
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
Mert a jó dolgokért meg kell küzdeni.
ma 16:17
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Aztán mikor találnak valakit, akkor sem becsülik meg. Egyből azt nézik, találnak-e szebbet.
ma 16:21
 5/16 anonim ***** válasza:
57%
Azért megy nehezen mert a többség azt gondolja a párkapcsolat valami önműködő dolog amihez a tetszünk egymásnak elég lesz. Azért nehéz még mert az emberek többsége énközpontú lett viszont egy párkapcsolatban ez nem fog működni. Sokan azt hiszik a párunk dolga minket boldoggá tenni és ez a legnagyobb csapba ami a emberek fejében van. S végül az emberek nem képesek őszintén és világosan kommunikálni egymással. Társkereséskor még saját igényeiket sem képesek világosan kifejezni....így nagyon nehéz elkezdeni is nemhogy fenntartani egy kapcsolatot. Egyébként szerintem nem nehéz párt találni csak türelem kell és igényesség saját magára az illetőnek. Nem vagyok csodabogár de én max 3 hónap alatt találtam partnert tartós kapcsolatra szóval ha nekem ment másnak is megy csak hinni kell magatokban :) Egy gyönyörű nővel fekszem egy ágyba már 15 éve szóval nektek is sikerülni fog, bízom bennetek! Hajrá! :) F.
ma 16:23
 6/16 anonim ***** válasza:
19%
A nőknek könnyű a párkeresés, a férfiaknak nehéz. Legalábbis 45-50 év alatt, utána fordul.
ma 16:24
 7/16 anonim ***** válasza:
43%
A másik meg nem olyanban akar élni mint én. Vagy csak ronda vagy 5 gyereke van.
ma 16:32
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Főleg azért nehéz mert a férfiak legalább fele mennyiségben igénytelen disznók, konkrétan mindegy nekik kivel fekszenek le és ha úgy jutnak hozzá, hogy el kell játszani a szerelmet megteszik. A nők legnagyobb gondja az ellenkezője, mármint túlságosan is sokat elvárnak a férfiaktól, kb. azt, hogy mindjárt hősszerelmesek legyenek, találják ki mit szeretnének, minden kívánságukat teljesítsék. Ebből adódóan nagyon nehezen találnak középutat. Nyilván ha megvan a kémia akkor azt hiszik az elég és amikor csalódnak jó párszor akkor már sokkal óvatosabbak, vagy teljesen kiégnek aztán már erejük, kedvük nincs ismerkedni.
ma 16:33
 9/16 anonim ***** válasza:
32%

Azt csak hiszed!

Lehet, hogy arányaiban picivel több lesz a nő. Viszont nagyon kevés nő van, aki 40+ korban aktívan párt keres. Csak szexre meg simán lesz neki fiatalabb is.

Társkeresőn kívül nincs is hol. Ott meg ugyanaz a férfitöbblet várja őket is.

ma 16:35
 10/16 anonim ***** válasza:
69%

Sok a diszno szerintem is a ffiak közt ezert nehéz. Házasak foglaltak keresnek más nőket, vagy szexkeresők, mindegy ki a neten, még nem is látta, de elso randi előtt már szexet akarnak lebeszélni annyira mindegy nekik ki a másik, a párjuk mellett meg minden esetben másokat d.gnának. meg stb. Meg a gyerekükkel terheseket is csalnak.

Csak egyetlen egy emberi férfit alig lehet találni arra meg tapad 20 masik noő minimum.

ma 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!