Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésben a valós életkor számít és nem az hány
évesnek látszol?
Figyelt kérdés
Egyesek més kérdéseknél nagyon örvendeznek hogy ő 10-15 évvel fiatalabbnak látszik.
Teljesen mindegy mert a leendő párod a valós életkorodat fogja nézni. Hiába nézel ki annyival fiatalabbnak.
Meg legtöbb esetben mikor a férfi azt hiszi magáról hogy 20 évesnek nézz ki 40 évesen, az nem is igaz mások szerint. De amúgy az a normális ha mindenki a saját korosztályban keres partnert. Undorítónak tartom ha egy 35,40,45 éves férfi 20 on éves lányt keres.
2024. máj. 2. 08:26
2/11 anonim válasza:
Puskás Peti közel 40 éves a felesége Bogi, meg huszonéves.
Akkor ők undorítóak? Mert szerintem nem, sőt, nagyon szép pár.
Nem is értem, miért gondolod azt, amit leírtál.
2024. máj. 2. 08:30
3/11 anonim válasza:
Gondolom gyerek vagy még, ezért rugózol hülyeségeken. A leendő párod azt nézi, hogy a számára fontos stílusjegyeket hordozod vagy nem. Az ember egy összetett lény, még az is aki szellemileg nincs a helyzet a magaslatán. Mindenkiben van egy lista kódolva, hogy mi az ami fontos számára.
2024. máj. 2. 08:32
4/11 anonim válasza:
Petike celeb = gazdag. A nő g digger. Ennyi a történet.
2024. máj. 2. 08:33
5/11 anonim válasza:
Nagy többségben az számít, mi a valós korod. 20 év korkülönbségben már az életcélok, a gondolkodásmód is jó esetben nagyon más (én nem igazán randiznék egy 40 évessel akinek 20 éves felfogása van mert annyit mutat, hogy ő sose fog fejlődni), na meg szerintem a hírességek közt sincs olyan aki 20 évet tagadhatna le. Egyes ázsiai nők (nagyon ritkán férfiak) tudnak ilyet, esetleg láttam pár bőrgyógyászt így, de ennyi, a való életben nem láttam olyan példát ahol meghökkentem volna valaki korán, még ha fiatalabbnak is tűnik is sikeresen kitalálom a korukat.
2024. máj. 2. 08:41
6/11 anonim válasza:
5-ös, kevesett láttál a világban. Az ázsiai nőkről nehezen állapítod meg a korukat, amíg a menopauza nem áll be. A fehér emberen látszik a kor a leginkább, de volt egy 39 éves munkatársam, senki nem hitte el, hogy nem a huszas éveiben jár. Valóban ritka genetikája volt. Az arca tükörsima, sehol egy ránc, feszes bőr, jó testalkat. Az életcélok 30 után már nagyon széles skálán mozognak. Egy harmincas simán járhat ugyanabban a cipőben, mint egy ötvenes.
2024. máj. 2. 08:48
7/11 anonim válasza:
Kőbuta, általánosító emberek nulla élettapasztalattal a bugyuta számadatokhoz kötnek mindent. Néha legalább azt a qrva TV-t bekapcsolhatnátok, megnézni néhány filmet...
2024. máj. 2. 08:49
8/11 anonim válasza:
Én 28 vagyok, de mivel fiatalabbnak nézek ki, élőben szinte csak fiatalabb srácok kezdeményeznek nálam. Sosem zavarta őket, ha kiderült a valós életkorom, inkább engem szokott az övék, ha éretlenül viselkednek😅
2024. máj. 2. 09:23
9/11 anonim válasza:
#6: az összes párom ázsiai volt (ugyan férfi), de azért sok nővel is találkoztam a körökben. A való életben, nem olyan nehéz megállapítani főleg ha ismered az ő öregedési sémájukat.
De meg is említettem, hogy kivételesebb esetben az ázsiai nők le tudnak tagadni 20 évet, de az nagyon kivételes.
És most fehér férfiakról beszélünk, amire én személy szerint példát se tudok mondani
2024. máj. 2. 09:30
10/11 anonim válasza:
Nekem az számít hogy vonzó legyen és kb. 15-tel idősebb. Egy 50 éves férfi se néz ki 35- nek és 25 évesen se szoktak 40-nek....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!