Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25 évesen nem olyan könnyű a párkeresés, mint 17-18 évesen?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, sokaknak már gyereke van2019. júl. 27. 03:30
1/7 anonim válasza:
Akinek a mai világban 25 évesen gyereke van, azért ne sírj szerintem.
2/7 anonim válasza:
De könnyű, csak ha férfi vagy, akkor legyél tökös és merj odamenni ismeretlen nőkhöz kezdeményezni.
Úgy tényleg nehéz, hogyha akar az utcán megbámul egy helyes lány, de te gyáva vagy hozzá is odamenni.
3/7 anonim válasza:
Nem sok a különbség szerintem.
Fiúk: a lányok nagy része 24 évesen sem fog rád mászni, annyival jobb lehet a helyzet, hogy önállósodsz, esetleg van már munkád/diplomád az sok lánynál pluszpont.
Lányok: semmi különbség nem lesz, egy ismerősöm elment egy hétre Párizsba, a második nap elhívta valaki randira. Szóval nopara, jelentkező lesz
4/7 anonim válasza:
Nekem 24-25 évesen sokkal könnyebb volt.
5/7 anonim válasza:
Én is ezt akartam mondani. 24-25 évesen meg sokkal könnyebb, mint 31-32 évesen
6/7 anonim válasza:
Majd 30 folott sirjal, ha nokent egyedul vagy. Ferfinkent 40 folott. Addig karaj minden.
7/7 anonim válasza:
A különbséget magadban keresd. 17-18 évesen sokkal lazábban veszi az ember az esetleges kudarcot, sokkal könnyebb talpra állni, mint 24-25 évesen. Most már nagyobb tétje van a dolognak.
60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!