Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor értik már meg a férfiak, hogy a "nőknek könnyű a párkeresés" közhely maximum csak a szex szintén érvényes és hogy ez nem feltétlenül a nőkről árul el valamit?
"a szex szintén érvényes és hogy ez nem feltétlenül a nőkről árul el valamit"
Ezen jót nevettem ebben a melegben. Köszike:-)
Kérdező, ha egy nő szexet akar, akkor kell egy férfi is, aki jól megfarkalja.
Nem igazán értem, mire szeretnél kilyukadni (tudom, mire hármat számolok, de komolyan).
4: Akkor leszel a barátnőm?
6: "Esélyt bárki kap, csak kevesen tudnak élni vele."
Magyarul általában elhajtod a normális próbálkozókat is egy kicsit több idő után, mint a "jó a segged" szintűeket. Tényleg nagylelkű vagy. :P
9: Körülbelül ugyanannyi nő gondolkodik csak szexben, mint férfi. Ezt kéne végre megérteni.
A férfiak és nők hasonló arányban akarnak komoly kapcsolatot, egyik sem különb a másiknál ilyen téren. Arra viszont ha otthon lennék, lenne egy jó infógrafikám, hogy miért is könnyebb a nőknek a párkapcsolat találása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!