Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fura megfogalmazás lesz, de ha szingli lennél, akkor a legfiatalabb és legidősebb életkor közt, ami szóba jöhet párkereseskor, hány év van? Milyen tág életkorhatár fér bele neked?
Pl. Ha valakinek 25-30 éves nő jöhet szóba (pl. egy 26 éves férfinek), akkor az ő száma 5.
Vagy ha egy 40 éves nőnek szóba jöhetnek 35 évestől 55-ig a férfiak, akkor az ő száma 20.
10 év van kb.
25 vagyok, lefelé és felfelé is maximum 5 évet mennék. Számomra szexuálisan taszítóak azok, akik más korosztályba tartoznak, akár idősebbek, akár fiatalabbak.
Érdekes, mert 20as éveimben kimondottan tetszettek a nálam idősebb férfiak úgy kb 45-ig.
Most 35 évesen is kb ez a korosztály tetszik, tehát nem tolódott ki, hogy akkor most már 55-ig jönnek be.
Most azt mondanám -3/+10 év.
10 éve azt mondtam volna, legalább +5 év, de akár + 20 is.
Kíváncsi vagyok, mi lesz később, 60 évesen megrontom majd a fiatal 40eseket 😃
#4! Majd úgy jársz,mint én. Nekem 20 évesen is a 25-30évesek tetszettek, meg most is. Csak most 40 vagyok😂
Amúgy kicsit sikerült feljebb vinnem, na nem mintha nem jönnének be a 25 évesek,de azért próbálok közeledni a realitáshoz. Szóval most 10 év, mert 30-40 között belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!