Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnál egy olyan változtatást itt a GyK-n, hogy a felnőtt társkeresési problémák témakör életkor alapján tovább legyen osztva? Pl.: 18-25, 25-45, 45 felettiek?
Igen és azt, hogy kötelező legyen megadni egyszer privátban az oldalnak a kort és a nemet. A kérdésed kiírásakor pedig megadhatnád, hogy te milyen nemű/korú emberek válaszaira vagy kíváncsi, ha szeretnéd ezt szűkíteni.
Persze ezzel is lehetne csalni, pl második, harmadik profillal, de akinek annyi ideje van, hogy különböző profilokból ki/be lépked, az ellen amúgy sem lehet mit csinálni, mert annak annyira nincs élete, hogy mindig itt lóg.
Nem látnám értelmét, és főleg nem így. Most egy még középiskolás, szülei által eltartott fiatal felnőttnek és egy 24-25 éves, évek óta önálló, dolgozó felnőttnek is teljesen más társkeresési problémái lesznek. A 25-45-ről meg nem is beszélek, mert az előbbiben kezdenek házasodni emberek, az utóbbiban meg sokan 1-2 váláson is túl vannak már. Vagy ennek mi értelme lenne? Mert így, ebben a formában az lenne, hogy mondjuk kiír egy 23-24 éves kérdező egy komoly kérdést, de komoly válaszadók lehet, hogy be sem néznének a kategóriába, mert úgy éreznék, hogy ott komolytalan tinik vannak még csak.
Szerintem az emberek vegyék a fáradságot arra, hogy elolvassák a kérdést, és ha relevánsnak érzik, akkor foglalkoznak vele, ha nem, nem.
Szerintem érdekes többféle ember látásmódját olvasni. Meg simán van olyan 20 éves, aki magát tartja el, dolgozik, és stabil kapcsolata van, meg olyan 40 éves, aki a szüleivel él és soha nem volt még komoly kapcsolata.
Én inkább egy Incel/minden nő rib.nc topikot csinálnék, boldogítsák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!