Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresés miért ilyen nehéz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés miért ilyen nehéz, amikor az emberek nagyrésze párkapcsolatban szeretne élni?

Figyelt kérdés

Sok mindenkitől azt hallom meg én is azt tapasztalom hogy nehéz a párkeresés. Pedig a többség párkapcsolatban szeretne élni, meg idővel házasodni akar. Tehát akkor pont hogy könnyen kéne párt taláni mert sokan keresnek párt.

Szerintetek miért nehéz ismerkedni?

febr. 15. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem ezek miatt:

eltérő igények, különböző élethelyzetek, rossz tapasztalatok, kevesebb szándék a kompromisszumokra, kényelmi megoldások előtérbe helyezése

febr. 15. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaja az eltérő személyiség, célok mind negatívan befolyásolják az ismerkedést. Viszont ami a leginkább az nem más minthogy egymásra húsként tekintenek a piacon. Társkeresők ezerrel, egyszerre több emberrel ismerkednek, sőt szexelnek aztán egyik se jó a végén.

Vagy azon kiakadtak, hogy nem ír vissza azonnal a másik. Óra-perc pontosan várják, hogy írjon, sok a játszma és őszinteség, bizalom a másik felé sehol.

Természetesen az önbizalomhiány is jelen van és egót akarnak leginkább polírozni nemtől függetlenül.

Egyébként nem értek egyet a 10-el mert a nők ugyanúgy hűtlenkednek mint a férfiak, sőt képesek elhagyni a családot új férfi miatt.

febr. 15. 16:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy sokan akarnak párkapcsolatot, az még nem jelenti, hogy alkalmasak is rá.
febr. 15. 17:30
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

9.

Egyetértek! 40 fölött már jól elvannak a nők is magukban, ha már nem szülőképes korúak. Úgy vannak vele, hogy egy férfi csak kolonc lenne a nyakukon. Korábban muszáj volt a pasi, mert kellett a gyerek. Utána már nincs szükség rájuk, akár lett gyereke a nőnek, akár nem.

febr. 15. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:

#14:

Azért sokaknak nem csak a gyerek miatt kell egy társ...

Na meg nem kell ahhoz 40-es nőnek lenni, én világéletemben tudtam, hogy nem kell gyerek, még csak 32 leszek, de én is elvagyok magamban. 🤷‍♀️

febr. 15. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

14. Normális embereknél nem így van. Épeszű ember nem áll össze valakivel csak azért, hogy gyereke legyen. Már csak azért sem , mert ott vannak azok a fránya gének....

Nekem pl sose kell(ett) gyerek, ezt már fiatalon kamaszként is tudtam, társra viszont nagyon vágytam, 24 évesen meg is találtam, most már 15 éve vagyunk együtt. A helyzet nem változott. A férjem kell, gyerek nem. A terhesség, szülés gondolatától is kiráz a hideg. A gyerekes életmódról, a sok nyűgről nem is beszélve.🤢🤮

febr. 15. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!