Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az problématagadó párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az problématagadó párkapcsolatban élő férfiakat 5 év kihagyás után visszaküldenénk a Tinderre, ugyanígy viszonyulnának az incelekhez?

Figyelt kérdés

Sok válaszolóval az a probléma, hogy egy olyan korból írnak, amikor még nem volt ilyen nehéz csajozni. Jómagam is 8 évvel ezelőtt még simán kimentem a fesztiválra és elvesztettem a szüzességem, 4 éve meg egy otthon csinált béna selfie -vel is el tudtam jutni randdiig a Tinderen.

Mondhatnák sokan, hogy ma már igényesnek kell lenni (illetve ez a tipikus válasz), csakhogy itt többről van szó. Ugyanazokon a helyeken, ahol pár éve még bárkinek lehetett nője, aki nem kopasz 170centis gondnok, ma már csak a legjóképűbb pasik nyernek.

Az átlagos férfiak jobban teszik, ha benne maradnak abban a párkapcsolatban, mert pórul járhatnak, ha valami vita támad a nőjükkel. Ha jobban belegondolunk, igaz tudat alatt, de ezt us teszik. Idejönnek szidni az inceleket, hogy megfeleljenek a nőjük feminista politikai elvárásainak, így ne kelljen visszamenniük a piacra, ami ma már incelsort jelentene nekik is.

2022. febr. 23. 19:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

7, múltkor már 30-70 volt. Megint romlott a világ helyzete?

Én nem azt látom a környezetemben, hogy a férfi ismerőseim otthon bőgnék teli a kispárnát, vagy a földhöz vernék magukat az örömtől, hogy van mellettük egy nő és bármire készek lennének, csak el ne hagyja őket az asszony. Ahogy párkereső barátnőm esetén se azt látom, hogy kezüket, lábukat törik.

Nem mondom, hogy egyetlen ilyet se látok, de nem tömeges jelenség egyik sem. Kapcsolatok alakulnak és hullnak szét körülöttem a baráti és ismerősi körben. Erről a szörnyű helyzetről egyedül innen az oldalról értesülök.

2022. febr. 23. 20:01
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

"Korábban csináltam Tinder tesztet nőként -- tényle"

És randiztál is velük? Csak mert a 98%-uk kuka.

2022. febr. 23. 20:03
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
A tinder egy átbaszás, alapból a felhasználok 80%-a férfi ezenfelül az algoritmusok is manipulálják hogy kiket látsz. Ha nem toppos férfi vagy esélyed sincs tinderen, csak a pénzed meg az idődet vesztegeted vele.
2022. febr. 23. 20:10
 14/20 A kérdező kommentje:

13: Miért lett a felhasználók 80% -a férfi? Régen jobb volt a nők aránya. A rapidrandival ugyanez történt egyébként. Régen alig lehetett férfiakat találni, ma női jelentkezőből van kevés.

Látszik, hogy az egész párkapcsolati piacon gond van.

2022. febr. 23. 20:31
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Talán mert mindegyikőtök nőként regisztrál, először ronda nővel, aztán szexi nővel, amit mindig meséltek? Nem írnak vissza a nők, mert valószínűleg egymásnak írogattok fake profilokra.
2022. febr. 23. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:
A sok elkényelmesedett pocakos futárhuszár osztja itt az észt,miközben a az asszony a szomszéddal kacérkodik.
2022. febr. 23. 20:48
 17/20 A kérdező kommentje:

16: Ebbe van valami. Tinderen az incelek irogatnak egymásnak, egyik kövér nő profillal, másik modellel.

Közbe a nők meg elvannak a szomszéddal.

2022. febr. 23. 21:00
 18/20 A kérdező kommentje:
*modell férfival
2022. febr. 23. 21:01
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

A 4 éves béna otthoni selfie óta te miben fejlődtél?

Jobban nézel ki? Jobb lett az anyagi helyzeted? Lett magasabb iskolai végzettséged? Vagycsak a sima farkadat raknád a kapcsiba?

2022. febr. 23. 23:17
 20/20 A kérdező kommentje:

19: Ezek közül mindegyik. Nem számít, mivel a nőknek úgy is Chad kell.

"és bármire készek lennének, csak el ne hagyja őket az asszony.":

Pedig én ezt látom. Egy nagydarab ronda kövér nő kedvéért repülnek Angliába évekre és csinálnak végzetségüknek nem megfelelő munkát.

2022. febr. 24. 01:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!