Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi nárcisztikus lehet?

Figyelt kérdés

Ismerkedés elején megharagudtam egy pasira, 2x taliztunk, de a kövi héten keveset keresett és megharagudtam rá. Mikor újra írt facebookon, érzékeltettem vele, hogy haragszom rá, kicsit passzív agresszív voltam. Ő ahelyett hogy rákerdezett volna, hogy mi a baj, hirtelen elköszönt. Azóta nem keresett, és gondolom nem is fog mert ez január közepén volt.

27N

Ő 35F

febr. 15. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Inkább csak nem volt kedve a gyerekes viselkedésedhez. Elhiszem, hogy rosszul esett, hogy nem keresett, de simán megmondhattad volna neki, anélkül, hogy passzív agresszív leszel. Ha ezek után sem változtatott volna, akkor meg simán el kellett volna köszönni.
febr. 15. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Nőjj fel
febr. 15. 18:04
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
27 évesen már tényleg ne légy ilyen gyerekes.
febr. 15. 18:07
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Vannak olyan pasik akiknek csak akkor kellesz mig kedves mosolygos vagy ha meg barmi bajod van addig kispadra tesz es megvárja mikor leszek megint vidam.

Az ilyenek nem társak a bajban meg ilyenekben. Hanem elhúzzák addig a belüket.

febr. 15. 18:19
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
*mikor leszel
febr. 15. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Ez nem nárcisztikussag hanem menekülnek, empatia sincs meg semmi.
febr. 15. 18:21
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Ő csak annyit látott a dologból, hogy ismerkedtek és hirtelen távolságtartó, ahogy te fogalmaztál passzív agresszív vagy, úgy volt vele gondolom, hogy nem akarod folytatni az ismerkedést.
febr. 15. 18:26
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Inkább ő nem akarta a csaj emberi oldalát is.

Csak az kell neki ami képeken van a neten a vidam szexi nők. Ha meg épp szomoru akkor meg elkoslat a pali.

febr. 15. 18:29
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

#4,#6

Itt egyáltalán nem erről van szó.

Ha férfiként úgy veszem le, hogy a nő nem örül, hogy keresem akkor én se keresném többet.

Kérdezgetni hogy "mi a baj, miért vagy ilyen fura, már nem akarod folytatni az ismerkedést?"...lehet, csak bizonyos kor felett az ember nem akar bohócot csinálni magából.

febr. 15. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

De pedig szerintem errol van szo.

Mivek ahogy a csajrol levette hogy baja van azonnal felszívodott.

Hidd el ilyenekre ha másnap radobsz egy vidám smylet meg neki allsz arrol csevegni hogy tök jo süt a nap menjunk már valahiva kajálni vagy inni, ovatos hogy valoban nincs e hisuti es ha meggyőződik rola hogy hozod a vigyorgo affektálo cuki ari csájét, azonnal ugrik.

Amikor meg legörbúl a szád, egyből kereket is old.

febr. 15. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!