Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nárcisztikus lehet a pasi?

Figyelt kérdés

1.Mindennek folyamatosan róla kell szólnia,csak a saját problémáiról beszél,őt kell sajnálni stb.

2.Szerinte neki nincsenek hibái,magát a legtökéletesebbnek állítja be,főnyereménynek.

3.Semmiért nem lehet neki szólni,bármit felhánytorgatsz,támad,és távolságtartóan reagál.

4.Tud normálisan viselkedni,de előfordul,hogy örjöng,kikel magából.

5. A tetteiért sose vállal felelősséget,a kritikát nem bírja

6.Bárki megteszi neki,társat csak azért keres,mert szeretethiánya van.Bárkivel szóba áll,de csak azzal,aki semmiért nem szól neki,csak isteníti.

7.Ha valaki,akit ő akar nemet mond,nem érti meg.

Nárci lenne a pasi?

ma 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok szagértő de elég gyanús.

Nyugi a nőknek úgyis is ilyen kell,úgyhogy nyugodtan kérd meg a kezét.

ma 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
25%

Csak nem a Magyar Péter??

Ő pont ilyen...

ma 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
23%

Haha. Kb engem írtál le!

Mit dolgozol? Gondolom semmit ha ennyire ráérsz.

ma 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, te szerintem valamelyik gyakoris incellel randizol. Lehet bele kéne nézned a telefonjába, hogy a héten hány nőgyűlölő kamukérdést írt ki ide.

A gyakorlati tanácsom meg az, hogy menekülj. Orvosi diagnózis nélkül is megállapítható, hogy a pasi egy kretén, és biztosan nem tudna téged boldoggá tenni.

ma 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!