Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudni, hogy valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudni, hogy valóban nárcisztikus személyiségzavaros a pasi?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak kivancsi vagyok, hogy milyen típusú ferfivel volt dolgom, mert ilyen kutakodó természet vagyok es szeretem beskatulyázni a dolgokat, nevén nevezni.

Megcsalt a baratom, ő ragaszkodott a kapcsolathoz, hogy egyutt kell lenni, nemcsak talalkozgatni stb mert vagy egyutt vagyunk, vagy nem stb, egyből posztolni akart közösségi médiában, bemutatott mindenkinek, eleinte nem nagyon akartam az egészet, túl korainak tartottam a dolgokat. Vegul kiderult, hogy vegig csalt, regi szeretőkkel, akiket mar előttem ismert, csak akik nem akartak tőle semmi komolyat.

Míg csalt, semmi lelki ismeret furdalása nem volt, sőt szerintem úgy érezte, hogy belefér és úgyse tudom meg. Nem vallott be semmit, sőt őrjöngesig tagad. Mobiljában talaltam gyanús jeleket, sőt azt is lattam, hogy folyamatosan új nőket akart behálózni, azoknak küldött barati meghívókat, boldog boldogtalannak, idősebbnek, rútabbnak, fiatalabbnak is. Ezekről utólag azt mondta, hogy nem tudja kik es véletlenül jelölte őket.

Havernők írkaltak rá, különböző órákban . Aztan mikor kifogásoltam ezt, abbahagyta, de titokban folytatta a hatam mögött . Közben vegig hazudott es azt nezte hogyan csaljon meg. Mivelhogy ő ragaszkodott a kapcsolathoz, nem értettem, hogy miert hazudik, en nem pénzeltem, nem tartottam el, nem volt semmi érdeke azon kívül, hogy élvezte, hogy hulyíthet valakit es megaláz.

Betegesen hazudozott.

2023. márc. 7. 19:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Miutan en hajlandó voltam őt komolyan venni mert senkinek nem kellett, mert csóró es nem egy jóképű valaki, meg csak meg se becsült
2023. márc. 7. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Onnan h valszeg ezt a kerdest egy ien faszi rakta fel
2023. márc. 7. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
26%

Onnan tudni max, ha elmegy szakemberhez és megfelelő mennyiségű terápiás ülés és bizonyosság után ő kimondja a diagnózist. Te nem vagy pszichológus, miért akarsz diagnosztizálni?

Egyébként meg nem mindenki nárcisztikus, hiába szuper trendi most mindenkire rámondani. Vannak szimplán szar emberek, inkább gondolkodj azon, veled mizu, hogy egy ilyen mellett kötöttél ki.

2023. márc. 7. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:
[link] - remélem segít.
2023. márc. 7. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Hát kérdező, ha nincs bizonyítékod, lehet meg se csalt és te vagy nárcisztikus 🤣 Az elég tipikus hogy fixen meg van győződve a nárcisztikus a megcsalásról mint egy rögeszme, közben meg csak normális kapcsolattartás kommunikáció zajlik.
2023. márc. 7. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

NPD-hez szakdiagnózis nem árt:).

De, ha akarsz egy indikációt, kérdezd meg, hogy miben érzi, hogy még fejlődnie kellene.

Normális ember erre notmalisan! válaszol ismerősnek, vagy nem annyira nyílt talán. A gond akkor van, ha aránytalanul besértődik, gyanakszik valami hatso szándékra, visszavág, beszól emiatt.

2023. márc. 7. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Azt szakember tudja csak
2023. márc. 8. 01:20
 8/8 A kérdező kommentje:
3 as, bősz nagy paraszt , mondjuk a nárcisztikus sose ker segitseget es sose ismeri be, h baj van csak nagyritkán
2023. márc. 8. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!