Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Történt már veletek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan hogy a randin a nő valamiért nem talált vonzónak, nem voltál az esete, pedig interneten nagyon megvolt az összhang de ezért utána eltűnt, nem válaszolt úgy?

Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Még soha senkinek nem voltam az esete, se interneten, se élőben. Még lábtörlőnek se használnak.
2024. jan. 20. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igen volt
2024. jan. 20. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt
2024. jan. 20. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ez a vége
2024. jan. 20. 16:00
 5/9 apasaky2 ***** válasza:
70%
Igen.Sok ok lehet.Ha beszéltetek egymással a neten,akkor a hangoddal nem lehetett baj,illetve az élet dolgaihoz valo viszonyod sem.Vagyis,..szőrös voltál/nem voltál szőrös (arcod)..ruházatod,körmöd,fogad,illatod,rámenőséged,vagy éppen annak hiánya,ahogy eszel,iszol....hirtelen ennyi.Ha ezek közül egyik se,akkor jönnek a mikro kifogások.
2024. jan. 20. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Élőben ez a szar feminin kisugárzás & kopaszodás instant 🤢
2024. jan. 20. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Mert rajtad kívül még 6-8 másikkal megvolt neki az összhang, és a végén nem téged hozott ki győztesnek. Ennyi!
2024. jan. 20. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, pedig lattam eloben, egy teraszra ultunk ki a baratnommel es utana irt ram. Mondjuk akkor nem figyeltem meg annyira :) a beszelgetes jol ment, vicces volt, de felhivott telefonon olyan noiee volt a hangja. Na de attol talalkoztunk ,sokkal alacsonyabb volt,mint en pedig o latott is elsetalva es meg o volt meglepodve. En nem figyeltem meg,amikor felallt es elment
2024. jan. 20. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ehhez nem kellett randi sem, csak hogy mutassak magamról egy kisebb videót. Na, azóta eltávolodtunk egymástól. Itteni a sztori...
2024. jan. 20. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!