Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs társaságom akkor kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs társaságom akkor kb esélytelen hogy találjak barátnőt?

Figyelt kérdés

Sokan még úgy is nehezen találnak valakit ha amúgy társasági emberek. Én meg tényleg nem járok sehova, barátaim sincsenek. Neten évekig próbálkoztam de nem jött össze semmi.

25 vagyok, nem sok reményt fűzök hozzá már.

febr. 17. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Akkor először barátokat kellene találni, társaságot. Őszintén, valóban fura, ha valakinek egyáltalán nincsenek barátai.
febr. 17. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Aha..., nem jársz tankolni, boltba, sportolni, ügyet intézni, és "hómofiszban" melózol?
febr. 17. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

Képzeld el, hogy végre akadna barátnő akinek lenne legalább egy barátnője, vagy akár férfi legjobb barátja és neked senki rajta kívül. Látom magam előtt, hogy marna a féltékenység, irigység, hogy neki van és persze nem tudnál a barátnőjével, barátaival még ismerősi szintet se fenntartani tehát kirakna téged a búsba.

Továbbá képzeld el, hogy ugyanolyan antiszoc lenne mint te és csak a négy falat lesnétek általában, olykor kimennétek a friss levegőre és azzal foglalkozna minimum egyikőtök vagyis lehet mindketten, hogy ki nézett rá az ellenkező neműre mert annyira önbizalomhiányosak lennétek és megint szakítás lenne a vége.

De úgy, hogy senkivel sem tudnád megbeszélni hogyan lehetne megoldani a problémákat, anyukád nem számít hiszen mindig melléd állna.

Az ember társas lény és nemcsak partnerre van szüksége hanem haverokra, ismerősökre, legalább egy jó barátra.

febr. 17. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
2: Biztos jár. Én is járok. Még nő is vagyok. És? Sehol nem történik semmi. Olyan helyeken sem, amik az általad említettekkel ellentétben ismerkedésre (is) alkalmasak lennének elvileg. Idegenek nem foglalkoznak egymással; vagy telefont bámulnak, vagy ha nem egyedül érkeztek, akkor csak a saját társaságukkal kommunikálnak. Szemkontaktusig sem nagyon lehet már ebben a szép új világban eljutni, mert juj, #metoo... Ha véletlenül egymásra nézünk, gyorsan kapják is el a tekintetüket, úgy vannak vele, nehogy zaklatónak nézzék őket vagy kellemetlenséget okozzanak. Tehát mit is szerettél volna ebből kihozni? Valami olyat próbálj, kérlek, ami MA, 2025-ben is működik és bevett gyakorlat, rendszeresen előfordul.
febr. 17. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
9%
4. "Valami olyat próbálj, kérlek, ami MA, 2025-ben is működik és bevett gyakorlat, rendszeresen előfordul." Az emberek NAGYON NAGY része, bizony így ismerkedik, az életben, a valóságban.
febr. 17. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
5: Azt nem vitatom, hogy az életben, a valóságban, de azt igen, hogy így. Általában van köztük valami előzetes ismeretség. Idegenek között, a semmiből, először összefutva valahol, pl. egy boltban vagy benzinkúton nem működik.
febr. 17. 17:05
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
6. Akkor csak maradj a netnél, én meg ismerkedek a boltban, kúton, könyvtárban, rendelőben,...
febr. 17. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Egyedül elmész buliba,fesztiválra nyáron. Ezer lehetőség csak menni kell és élni.
febr. 17. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
#8: egyedül nőként elmenni buliba baromira veszélyes, nem mellesleg hülyének is néznek.
febr. 17. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
67%

9. Nem. Viszont ha pasival mész, nem megy oda csak a keménykedő pasi. Ha csajokkal mész, akkor meg SOK pasi kerülni fog, mert minek menne oda, ha valami barátnőd elhajtja/a háta mögött szidja neked, mert féltékeny rád.

Így szépen bepiálsz, aztán mész haza egyedül.

febr. 17. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!