Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs társaságom akkor kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs társaságom akkor kb esélytelen hogy találjak barátnőt?

Figyelt kérdés

Sokan még úgy is nehezen találnak valakit ha amúgy társasági emberek. Én meg tényleg nem járok sehova, barátaim sincsenek. Neten évekig próbálkoztam de nem jött össze semmi.

25 vagyok, nem sok reményt fűzök hozzá már.

febr. 17. 16:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
73%
rohadt nehéz ismerkedni, neten nulla azt nem ajánlom, én férfiként most lehet röhejes, de próbálok szemkontakttal, pl boltban, vonaton, vagy akárhol, de ezt olyan rohadt finoman kell a mai világban, mert félek hogy zaklatásnak veszik, megpróbálom a nővel érzékeltetni hogy tetszik, és hála istennek azért sok korrekt nő vissza jelez mosollyal, szemkontakttal, ha szimpatikus vagyok, és vár hogy kezdjek valamit, na ilyenkor kell össze szedni a tökeinket aztán leszólítani:) nekem így volt már kapcsolatom.
febr. 17. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!