Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokaknak miért hihetetlen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokaknak miért hihetetlen az ha nem tudok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sokan kérdezik hogy miért nem ismerkedem ha nincs barátnőm.

Ismerkednék, de nem olyan egyszerű ez szerintem. Egyrészt hol, másik meg hogy nem úgy látom mintha a lányok annyira ismerkedni akarnának.

Miért hihetetlen néhány embernek hogy nem találok társat?

Itt is vannak akik azt írják hogy könnyű találni van aki azt hogy nagyon nehéz. Szerintem bármilyen emberi kapcsolatot nehéz kialakitani.

febr. 17. 16:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
Azért hihetetlen az ismerőseid számára, mert egy fiatalembernek nem kellene, hogy ez megugorhatatlan kihívást jelentsen. Ha neked ennyire nem megy az emberi kapcsolatok kiépítése, akkor ott bizony van valami gond.
febr. 17. 16:25
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván azért nem hiszik el mert buták mint a föld.
febr. 17. 16:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szűk a látókörük. Nekik lazán összejött (fogadnék, hogy szerencse is volt benne vastagon amúgy...), azt hiszik, másoknak is ilyen sima ügy.

Én azt bírom nagyon, amikor itt írják, hogy ki kell mozdulni, el kell járni ide-oda, nyitottságot kell mutatni (nőként) stb., és akkor bárhol lehet. Aha... Mikor mindenki a telefont bámulja, és hiába is keresnéd a szemkontaktust, a másik oldal nem meri/akarja, mert nehogy zaklatónak higgyék vagy kellemetlen helyzet legyen már ebből is. Nyilván így az már fel sem merülhet, hogy szóba elegyedjünk egymással vagy bármi, mert ezzel gyakorlatilag a nulladik ponton azonnal véget is ért a történet...

febr. 17. 16:44
 4/21 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem meg csak jobbak szociálisan, és nehezen tudják elképzelni, hogy más "mit nem tud" megcsinálni azon, ami számukra rutin.

Nekem is rohadt egyszerű volt mindig.

1; KERESED a szemkontaktust. Értsd: Bámulod azt, többször rá-ránézel arra, aki szimpatikus/megdugnád.!

2; Ha kölcsönös a szemkontaktus TÖBBSZÖR is, esetleg mosolyog, akkor MEGSZÓLÍTOD és beszélgetsz vele!

3; Észreveszed, hogy áll hozzád. Ha zavarban van, pirul, vagy élvezi veled a társalgást és te is így vagy vele, akkor elhívod valahova kettesben, mert szimpatikus neked. Mondd ki, hogy randi, vagy utalj rá.

4; Randin beszélgetés, kölcsönösség esetén érintés kéz, kar, váll, arc, csók, kb ebben a sorrendben, sok kis érintés, ha nem húzódik el, sok a szemkontaktus, megpróbálhatod a csókot.

5; Hogy bevágódj mindenképp hozz fel személyes témákat, kellemetlen, mélyebb dolgokat, árulj el ilyet magadról, mutasd meg, hogy sebezhető vagy/voltál, hogy közel érezzen magához. Akkor nagyobb esélyed van a csókra és vevőbb lesz az érintésre. Mindenki azt akarja érezni, hogy különleges, akinek megnyílnak, aki méltó a másik bizalmára, akivel különleges kapcsolat van közöttük. Tegyél róla, hogy kialakuljon, ha elég szimpatikus hozzá, hogy kell neked.

Ha valahol bebukod akármi miatt, átmész valaki másra, tele a világ nőkkel. Nyilván fontos, hogy ezt a számodra valóban szimpatikusnak látszó emberrel játszd el. Nőként meg pont ugyanezt kell csinálni, csak az elhívás helyett elhívatod magad, és ha elhív a pasi, kellesz neki:D

Ez nem atomfizika.

febr. 17. 16:53
 5/21 anonim ***** válasza:
60%

Te ugye szintén buta vagy? Már az első pontnál legtöbbször bukik az egész. Hiába nézegeted, bámulod ha creepy-nek tart. Hiába nem tart annak ha hozzá mész és akkor már creeepynek tart, mert mit képzelsz, hogy van bátorságod leszólítani. Amúgy ott is elsiklik a dolog ha kinyitod a szádat és olyasmit mondasz amitől nem nedvesedik a bugyi, vagy látja rajtad, hogy stresszelsz, netán kissé dadogsz. Mehetsz a levesbe! A férfiak rendesen félnek ránézni a nőkre többször nemhogy megszólítani és erről tehetünk mi nők mert mindenkiben a legrosszabbat látják közülünk sokan, vagy azonnal elutasítják a férfiakat. Több próbálkozás után meg még kedvük se van kezdeményezni. Rendesen el vagyunk korcsosodva, a nő hamarabb felszedi a pasit mint fordítva.

febr. 17. 17:02
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
4: 5-ös nagyjából leírt mindent, de megerősíteném, már az első pont kapásból bukta. Nő vagyok, keresem a szemkontaktust, néha már szégyellem is magam, úgy, de semmi, mert ott a teló vagy a haver, kolléga, szomszéd, akárki, végső esetben a falon egy kép, az ablakon a kilátás stb., mindegy, csak jaj, nehogy, még véletlenül se, mert jön a #metoo...
febr. 17. 17:10
 7/21 anonim ***** válasza:
40%

Ti amúgy most trollkodtok? :D eszem megáll

Honnan veszed hogy egyből creepy-nek tart? Meg mi ez a meetoo? xD te jó Isten..

A négyes válasza tökkéletes!

Ez egy ugyanolyan skill mint a burkolás vagy a festés.

febr. 17. 17:20
 8/21 anonim ***** válasza:
66%

Nem, ők a buták, 7-es. Én kifejezetten intelligens vagyok:) Figyelj, mutatom azt a részt, amit akkor kell csinálni, ha a terv VALAHOL MEGBUKIK(pl nem néz rád soha).

"Ha valahol bebukod akármi miatt, átmész valaki másra, tele a világ nőkkel."

Tehát, ha már az elején elhasalsz, mert kerüli a szemkontaktust, akkor NEM NYITOTT RÁD, NEM ÉRDEKLED! Az ilyen embert nem szólítod le, mert creepynek fog tartani, hogy nem veszed a jeleket, hogy kerül. Persze azt sem mindig, néha tényleg csak nem figyelnek eléggé, de az a ritkább. Aki nyitott kapcsolatra, és akivel nyitott lenne kapcsolatra, az igenis keres szemkontaktust.. már csak azért is, mert ő is keresi a lehetőségeket.

Tehát, ha nem szívesen néz rád 100/100 ember, akkor azokkal nem lépsz a következő szintre. Ennyi. Ha jobban nézel ki, többen lesznek rád nyitottak, keresik majd a szemkontaktust. Nem mindenkinek ugyanaz a típus jön be, de az ápoltság az úgy siker szokott lenni. Ezért mindegy a testalkat, az öltözék.. legyen előnyös, a hajad és a frizurád, legyél tiszta és ennyi, add önmagad. Mindenki így csinálja és mindenkinek bejön. Ha folyamatosan ijesztően csak egyvalakit bámulsz, az nyilván visszatetszést vált ki. Azokat nézd, akik szimpik, és ne mint valami megszállott, csak néha kicsit tovább, és ha találkozik a tekintetek párszor, akkor mehetsz beszélgetni.

Akkor lépj tovább, ha teljesül az első feltétel, ha nem, akkor próbáld másnál. Ezt írtam! Lehet, hogy neked 300 vagy 500 próbálkozás kell, másnak meg csak 30, de ez az élet. Én észre szoktam venni, kiknek tetszem, és tudom, hogy mások is észreveszik, ha bejönnek nekem. Aztán vagy jönnek, vagy nem. Néha megszólítanak úgy is, hogy észre sem vettem, hogy figyelnek(ha épp valami nagyon leköt), de akkor sincs semmi gond, viszont úgy kisebb eséllyel leszek nyitott a kapcsolatra, mert leblokkolok, hogy egy akár helyes idegen pasi áll előttem.. szóval szemkontaktus!:)

febr. 17. 17:31
 9/21 anonim ***** válasza:
60%
7: Nem trollkodunk, ez tapasztalat. Friss, mostani, nem pedig x évvel korábbi. Eléggé elzárkóztak egymástól az emberek, csak "a saját köreikkel" nyitottak igazán kommunikálni, így pedig nem lehet, hiába a jó készségek. Kb. a nyugdíjas vagy ahhoz közeli generáció nyitott még, velük tényleg könnyedén szóba lehet elegyedni bárhol.
febr. 17. 17:35
 10/21 anonim ***** válasza:
Én elhiszem. Na szevassz!
febr. 17. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!