Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt annyian írjátok, hogy a nők kinevetnek, megaláznak ha ismerkedni akartok velük. Nekem ez hihetetlen, írnátok példákat?
Sem én, sem a barátnőim nem nevettek, nem küldtek el a francba ismerkedni akarót. Közöltük, hogy kapcsolatban vagyunk (ha éppen abban voltunk), vagy ha nem jött be, nem akartunk ismerkedni, akkor megmondtuk azt is, pont így: nem "szeretnék ismerkedni", "ne haragudj de nem vagy az esetem"
Egyik barátnőmnél volt csak az, hogy a pasi nem értett a szép szóból,nem értette hogy a nem az nem, és bizony a sokadik "naaa attól még barátkozhatunk, ismerkedhetünk, adj egy esélyt" után elküldte a francba. El nem tudom képzelni, hogy egy nő rögtön durván reagáljon.
Csak egy példa: A Morrisonsban voltunk és táncolt a tömeg.
3 lány táncolt egymással és valójában csak át akartam menni köztük és ezért néztem az egyikük arcára, mikor mentem felé, ő meg konkrétan vigyorogva felém fordult és a tánckoreográfiájába beépítve, a zenére billegtette felém a mutatóujját, hogy ne is közelíts...
Volt olyan is, hogy ült a bárpultnál és mikor odamentem mellé és mosolyogva, illedelmesen köszöntem, fancsali képet vágva csak keresztbe tette a lábait, rátette a kezét a cigijére a pulton és fél méterrel távolabb húzta, majd át is fordult, hogy nekem háttal legyen.
Egy szót sem szólt...
Ha az utcán csak úgy rám köszönne egy ismeretlen férfi, és megijednék, nagyon elfajult a világ, szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
A Morrosons-ba szerintem nem olyan fajta csajok járnak, akik ott keresik az igazit, elég sok a r*bi. Egy dugás erejéig meg a legjobbat akarják.
6-os
Ezzel mit akartál mondani?
Hogy ez nem számít bele a kollektív elutasítás-csomagba vagy hogy az én hibám, hogy vagyok mr.Grey?
Volt még számtalan esetem, némelyik olyan megalázó, hogy le se merem írni.
Nem hiszem, hogy tisztára tudnád mosni ezeket, de nem is kértem ilyet. Te kértél példákat...
Amikor egy nő azt mondja nem vagy az esetem és azt mondja külsőre az hazugság de ő maga sem tudja általában.
Igazából nem talál vonzónak és úgy véli biztos a külsőd miatt pedig olyan belső tulajdonságokat köncsönöz neked a fejében, amik számára negatívan hatnak. Sok jó nő van együtt átlagos fickókkal, szóval a nem vagy az esetem azt jelenti, hogy nem gondolok rólad sok jót. Az ápoltság fontos meg a jól öltözöttség, és az sem h átrány ha kifigyel a tárcádból a rakás 20000-res és egy sézp autó is vár kint :) De egyébként először a ruhád és ápoltságod ami előítéleteket von maga után. Ha az megvan és mégis elküldenek, akkor az azért van mert mondjuk már te voltál a 20-ik próbálkozó aznap este :D
Ez nem személyeskedés a nők részéről. Az illúziók számítanak első találkozásnál. Nézd meg hogy öltöznek azok akik sikeresek, és te is tégy úgy voálá :) Azért amennyire lehet egyeztesd a saját stílusoddal.
látom nem értetted,hogy mi írtam
itt szó sincs tisztára mosásról, csupán leírom a másik oldalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!