Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt annyian írjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt annyian írjátok, hogy a nők kinevetnek, megaláznak ha ismerkedni akartok velük. Nekem ez hihetetlen, írnátok példákat?

Figyelt kérdés

Sem én, sem a barátnőim nem nevettek, nem küldtek el a francba ismerkedni akarót. Közöltük, hogy kapcsolatban vagyunk (ha éppen abban voltunk), vagy ha nem jött be, nem akartunk ismerkedni, akkor megmondtuk azt is, pont így: nem "szeretnék ismerkedni", "ne haragudj de nem vagy az esetem"

Egyik barátnőmnél volt csak az, hogy a pasi nem értett a szép szóból,nem értette hogy a nem az nem, és bizony a sokadik "naaa attól még barátkozhatunk, ismerkedhetünk, adj egy esélyt" után elküldte a francba. El nem tudom képzelni, hogy egy nő rögtön durván reagáljon.

2016. ápr. 22. 15:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Persze egyből a pénzre fogja a sikertelen férfi azt,ha egy nő nem szeretne ismerkedni.

Az én ismerősi körömben azért alkotnak párt a nők és férfiak mert tiszta,őszinte érzelmeket táplálnak egymás iránt, nem azért ,mert a férfinak sok pénze van és jól öltözött

2016. ápr. 22. 15:41
 12/27 anonim ***** válasza:
53%
Én kutyasétáltatás közben szoktam nézni, mennyire nehezen esik a nőknek akár csak visszaköszönni. Abban meg van valami szórakoztató, hogy mennyi energiát fektetnek abba, hogy úgy csináljanak, mintha ott sem állnék, miközben a kutyák egymást szaglásszák. Értem én, hogy egy nőnek kifejezetten kellemetlen, ha nem a top pasik egyikével kell beszélnie, néha nagy a kísértés, hogy elnézést kérjek, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam.
2016. ápr. 22. 15:44
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező szerintem ha valaki nem szimpatikus nem fogsz még egy kávét se meginni vele,hanem jön a sablon szöveg:

-Ne haragudj,de sietnem kell

-Bocsi most nem érek rá

-Add meg a telefonszámod és üzenek(persze ez is kamu)

2016. ápr. 22. 15:45
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Semmi, semmi jó nincs benne ha elutasítanak, akármilyen a köret, akkor is rossz az eredmény, erről nem feltétlenül tehettek, mert nyilván senkinek nem jön mindenki, meg nyilván van döntési jogod, de nem várható el szerintem senkitől az hogy ne essen szarul neki az, ha elutasítják. :) 22/F
2016. ápr. 22. 15:58
 15/27 anonim ***** válasza:
3%

Ha férfi lennél, akkor tudnád, hogy milyen szar érzés az elutasítás. Nőként lehet te már egytől is depresszióba süllyednél.

2016. ápr. 22. 15:58
 16/27 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon szar érzés, amikor valakit olyan dolgok miatt vetnek meg, amiről nem tehet. Például, hogy nem született jóképűnek. Ilyenkor megkérdőjelezi az ember azt is, hogy van e értelme az életének, ha olyan dolgok miatt elutasítóak vele, amiről nem is tehet. Csak élnéd át egyszer ezt az érzést, amikor semmire se értékeled magad.
2016. ápr. 22. 16:00
 17/27 A kérdező kommentje:

-Ne haragudj,de sietnem kell

-Bocsi most nem érek rá

-Add meg a telefonszámod és üzenek(persze ez is kamu)

A telefonos elég ronda húzás, de a többivel mi a gond? Nem bunkó válaszok (oké múlik a hangsúlyon is)

Az se jó ha így utasít vissza, az se jó ha bunkó, akkor mégis mi a jó?

2016. ápr. 22. 16:08
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
De amúgy cuki vagy, mert előbb még a telefonossal se volt kifogásod. Egyébként #14es vagyok (így hogy törölted a kommented:D) ott leírtam erre a kérdésedre a választ.
2016. ápr. 22. 16:13
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagos külsővel rendelkezem, azt leszámítva hogy pigmenthiányos a bőröm. Igen, voltak kapcsolataim, de egyik lány sem volt szerelmes belém. Az utolsó konkrétan megmondta hogy szeret velem lenni a belsőm miatt, de a betegség végett nem hiszi hogy valaha is szerelmes lenne belém. Persze azóta kinőttem a naiv korból. Nem leszek csak azért valakivel hogy ne legyek egyedül. Dolgozom és a saját lábamon állok. Nem mondom hogy kellemes ez az Omega élet, de nem nyavalygok rajta. És mivel már láttam jó pár kapcsolatot, segítek másoknak megoldani a gondjaikat ha tudom. Az én kudarcom, lecke nekik.
2016. ápr. 22. 16:15
 20/27 anonim ***** válasza:
33%

17-es

Nekem konkrétan az fáj, hogy itt folyton megy a rinya, nézz meg a kérdéseket, hogy nincs "egy normális pasi" vagy "csak füttyögnek, bekiabálnak bunkón" és nincs senki, aki normálisan közeledne. Erre ha jövök és ezen felbátorodva normálisan közeledek, akkor hirtelen nem vagyok elég magas, elég stílusos, elég címlapra való.

Számomra ez eléggé visszatetsző.

Vagy legyen az, hogy akkor a normális közeledésemet díjazzák azzal, hogy megmeghatottnak, mintha férfiszámba vettek volna és adnak egy esélyt, hogy bizonyítsam, hogy rettentő fertelmes külső mögött egy "normális" srác lakozik VAGY ne nyígjanak a nők a "normális pasi" vagy "normális közeledés" címszavakkal.

Tessék leírni, hogy normálisan közeledő alfát keresnek...

2016. ápr. 22. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!