Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt annyian írjátok, hogy a nők kinevetnek, megaláznak ha ismerkedni akartok velük. Nekem ez hihetetlen, írnátok példákat?
Sem én, sem a barátnőim nem nevettek, nem küldtek el a francba ismerkedni akarót. Közöltük, hogy kapcsolatban vagyunk (ha éppen abban voltunk), vagy ha nem jött be, nem akartunk ismerkedni, akkor megmondtuk azt is, pont így: nem "szeretnék ismerkedni", "ne haragudj de nem vagy az esetem"
Egyik barátnőmnél volt csak az, hogy a pasi nem értett a szép szóból,nem értette hogy a nem az nem, és bizony a sokadik "naaa attól még barátkozhatunk, ismerkedhetünk, adj egy esélyt" után elküldte a francba. El nem tudom képzelni, hogy egy nő rögtön durván reagáljon.
Persze egyből a pénzre fogja a sikertelen férfi azt,ha egy nő nem szeretne ismerkedni.
Az én ismerősi körömben azért alkotnak párt a nők és férfiak mert tiszta,őszinte érzelmeket táplálnak egymás iránt, nem azért ,mert a férfinak sok pénze van és jól öltözött
Kérdező szerintem ha valaki nem szimpatikus nem fogsz még egy kávét se meginni vele,hanem jön a sablon szöveg:
-Ne haragudj,de sietnem kell
-Bocsi most nem érek rá
-Add meg a telefonszámod és üzenek(persze ez is kamu)
Ha férfi lennél, akkor tudnád, hogy milyen szar érzés az elutasítás. Nőként lehet te már egytől is depresszióba süllyednél.
-Ne haragudj,de sietnem kell
-Bocsi most nem érek rá
-Add meg a telefonszámod és üzenek(persze ez is kamu)
A telefonos elég ronda húzás, de a többivel mi a gond? Nem bunkó válaszok (oké múlik a hangsúlyon is)
Az se jó ha így utasít vissza, az se jó ha bunkó, akkor mégis mi a jó?
17-es
Nekem konkrétan az fáj, hogy itt folyton megy a rinya, nézz meg a kérdéseket, hogy nincs "egy normális pasi" vagy "csak füttyögnek, bekiabálnak bunkón" és nincs senki, aki normálisan közeledne. Erre ha jövök és ezen felbátorodva normálisan közeledek, akkor hirtelen nem vagyok elég magas, elég stílusos, elég címlapra való.
Számomra ez eléggé visszatetsző.
Vagy legyen az, hogy akkor a normális közeledésemet díjazzák azzal, hogy megmeghatottnak, mintha férfiszámba vettek volna és adnak egy esélyt, hogy bizonyítsam, hogy rettentő fertelmes külső mögött egy "normális" srác lakozik VAGY ne nyígjanak a nők a "normális pasi" vagy "normális közeledés" címszavakkal.
Tessék leírni, hogy normálisan közeledő alfát keresnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!