Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt annyian írjátok, hogy a nők kinevetnek, megaláznak ha ismerkedni akartok velük. Nekem ez hihetetlen, írnátok példákat?
Sem én, sem a barátnőim nem nevettek, nem küldtek el a francba ismerkedni akarót. Közöltük, hogy kapcsolatban vagyunk (ha éppen abban voltunk), vagy ha nem jött be, nem akartunk ismerkedni, akkor megmondtuk azt is, pont így: nem "szeretnék ismerkedni", "ne haragudj de nem vagy az esetem"
Egyik barátnőmnél volt csak az, hogy a pasi nem értett a szép szóból,nem értette hogy a nem az nem, és bizony a sokadik "naaa attól még barátkozhatunk, ismerkedhetünk, adj egy esélyt" után elküldte a francba. El nem tudom képzelni, hogy egy nő rögtön durván reagáljon.
bocs
megmeghatottnak = meghallgatnak
Ha intelligens a férfi akkor megérti hogy a nem az nem. Egy visszautasítás aligha lehet szép, bárhogy is fogalmazunk. Legfeljebb egy kegyes hazugságot lehet elengedni. Pl ne haragudj, van barátom, de bátor vagy hogy rá mertél kérdezni (ezt lehetőleg aranyos mosoly kíséretében). Bocsi, pasi vagyok, jobb nem jut most eszembe.
Ilyen durva nem volt még, de hazudozók voltak.
A legtöbbször kifogásokat keresnek hogy miért nem tudunk találkozni, volt aki gyorsan lekoptatott vmi hazugsággal.
Nem tudom mennyire igaz, de én a következőt vettem észre:
ha egy nő a baráti köréből ismerkedik, ott szeret bele a férfi, akkor azt nem küldök el a fenébe, mert ismerik és tudják milyen, inkább finoman megbeszélik.
Teljesen ismeretlennél viszont megtehetik, mert jó esetben soha többé nem látják a próbálkozót, így nagyon megválogatják a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!