Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti örülnétek ha a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek ha a külső alapján akarnának veletek ismerkedni?

Figyelt kérdés

A kérdés arról jutott eszembe, hogy sokan írják hogy "nem érdeklek senkit mert nem nézek ki jól", "ronda vagyok, sose lesz senkim" és hasonlók.

De ők örülnének ha csak azért akarnának ismerkedni velük mert jól néznek ki? Mi értelme van annak?

2016. ápr. 21. 12:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Hát még mindig sokkal jobban örülök, ha helyesnek tart egy csaj és azért akar velem lenni mert bejövök neki, mintha mondjuk eltartásért és pénzért cserébe szexelne velem. Az utóbbi nem más mint egy prostituált, csak társadalmilag elfogadottabb verziója.
2016. ápr. 21. 12:43
 2/15 opened paradise ***** válasza:
Hízelgő dolog tud lenni,de csak az alapján senki se lesz igazán szerelmes.
2016. ápr. 21. 12:43
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Kedves utolsó, én még mindig csak külső alapján lettem szerelmes. Akkor én ilyen ferde vagyok?! :D
2016. ápr. 21. 12:45
 4/15 anonim ***** válasza:
Engem ez a veszély nem fenyeget,mert nem a kinézetem körül forog az életem :DDDD De ha mondjuk kifognék egy nagymell párti pasat és csak arra kíváncsi,a többi nem érdekelné,az szarul esne.
2016. ápr. 21. 12:51
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Hát... tulajdonképp megmondanád, hogy mi a túró alapján ismerkedjen velem, ha egyszer MÉG semmit sem tud rólam? :)
2016. ápr. 21. 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Hát de nem a külső az, ami felhívja a figyelmet egy emberre? Az nincs ráírva senki homlokára, hogy érdekli a farmakológia :D
2016. ápr. 21. 13:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem lenne rossz, ha egy magas lány azért próbálna meg kikezdeni velem, mert én is magas vagyok :D

Az ismerkedés végkimenetele úgyis a személyiségeken múlik.

2016. ápr. 21. 13:45
 8/15 opened paradise ***** válasza:
Mindegy volt,hogy milyen undorító a természete,ha tetszett és vonzódtál hozzá,akkor már szeretted is?
2016. ápr. 21. 13:51
 9/15 Noren1989 ***** válasza:
0%

Másért is ismerkednek nők? Ja persze, hát a pénzért...

26/F

2016. ápr. 21. 14:01
 10/15 anonim ***** válasza:
hat ez kicsit összetettebb ennel szerintem.
2016. ápr. 21. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!