Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek ha a külső alapján akarnának veletek ismerkedni?
Figyelt kérdés
A kérdés arról jutott eszembe, hogy sokan írják hogy "nem érdeklek senkit mert nem nézek ki jól", "ronda vagyok, sose lesz senkim" és hasonlók.
De ők örülnének ha csak azért akarnának ismerkedni velük mert jól néznek ki? Mi értelme van annak?
2016. ápr. 21. 12:35
11/15 A kérdező kommentje:
Viselkedés, beszédstílus, mozdulatok, és hasonlók sokat elárulnak arról hogy milyen egy ember. De ezek miért nem nagyon érdekelnek senkit? Miért csak az számít hogy jóképű meg nagy mellű, vagy szép arcú, vékony, izmos, hosszú hajú, divatos, stb? Mert a legtöbb esetben én azt látom ezek a lényegesek... csak nem értem miért. Mármint ha az ember komoly kapcsolatot keres, akkor ez miért fontos? Engem sose akart senki jobban megismerni még, elég mindenkinek hogy jól nézek ki... de 1 év járás után sem tudtak rólam semmit a pasik, hogy milyen vagyok, mi érdekel igazán... Nem értem miért elég ha jól néz ki valaki egy normális kapcsolat esetén? Én speciel annak örülnék ha valakit végre érdekelne hogy ki vagyok, mi vagyok, és tudna szeretni is a hibáim ellenére, mert belsőleg tele vagyok hibákkal, belsőre rondának mondanám magam. De ez eddig senkit nem zavart még. Nekem ez fura nagyon.
2016. ápr. 21. 14:29
12/15 anonim válasza:
Velem azért akart megismerkedni a barátom, mert tetszettem neki, miért ne örülnék ennek? :D Nekem is ez hívta fel a figyelmem rá, hogy megtetszett. Ettől függetlenül a randik alkalmával már a másik személyisége is érdekelt minket, szerintem nem jöttünk volna össze, ha nem kedveltük volna meg emberileg is egymást.
13/15 anonim válasza:
Én annak örülnék, ha végre a külsőm ellenére egyáltalán ismerkedne velem egy lány.
14/15 anonim válasza:
Elsőre nyilván nem a személyiségem fog megtetszeni valakinek, amikor még nem is ismer. Szóval az ideális kombó szerintem, ha megtetszem neki külsőre, de utána a személyiségembe szeret bele.
15/15 anonim válasza:
Openparadise:
Igen, ahogy mondod. Ha külsőre tetszik, akkor a legnagyobb szart is képes vagyok lenyelni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!