Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra ilyen hihetetlen és láthatatlan folyamat, hogy hol és hogyan ismerkednek meg és jönnek össze a fiúk és a lányok?
Ne aggodj, en is par oraja raktam fel a kerdest, hogy akkor most uljek ki asztronomiai, csillagaszati es egyeb konyvekkel, hatha valaki megszolit? En sem ertem :D
L/20
Nagyrészt ismerősi körön belül ismerkednek és jönnek össze (iskola, tanfolyam, munkahely, baráti társaság), kisebb részben ismeretlenül, pl. bulikban, rendezvényeken, utcán stb., illetve interneten keresztül.
Így már világos?
tegnap 23:36
Klassz, téged is érdekel a csillagászat? :D Nincs kedved ismerkedni? :D
Na, tessék és még nem tudsz ismerkedni...
Egyébként amit az előző írt. Az én ismeretségi körömben főleg korábbi osztálytársak, évfolyamtársak jöttek össze. Ez olyan szempontból jó, hogy már ismered korábbról az embert, tudod milyen, nem árul túl nagy zsákbamacskát.
Vannak azonban olyan ismerőseim, akik interneten találkoztak, de (!) egyik sem társkereső oldalon, hanem általuk kedvelt témákban fórumozgattak és ott futottak össze a közös érdeklődés összehozta őket. Hangsúlyozom: egyik sem társat keresni ment fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!