Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb szégyen az, ha folyamat elküldenek a lányok, vagy ha nem is próbálkozok?
15:17
Te biztos a téma nagy szakértője vagy és az élettapasztalatodat osztod meg itt :D
legyél büszke, te legalább megpróbáltad és nem csak ülsz a gép előtt és siratod magad.
nő létemre én is kezdeményezek néha. azt néha nem sikerül, de már több jó havert is szereztem így
Hidd el én bármikor cserélnék veled!
Ezt nevezik csajozásnak! :) Nehogy azt hidd, hogy az abból áll, hogy mindenkit megdugsz, akit látsz. Akkor minden pasi több ezer nővel feküdt volna le. Bizonyos körökben a 10-15 is soknak számít.
Ehhez bizony rengeteget kell próbálkozni, de nincs is szebb dolog az életben, mint kimenni valahova és leszólítgatni a csajokat.
Én ajánlom neked, hogy nehogy megragadj egy párkapcsolatban, mert az a vég! Már 2 éve nem tudok belőle kimászni anyagi okok miatt főleg. Megcsalni meg nem akarom, plusz időm sincs már rá.
Élvezd ki! Ezek a legszebb problémák, amik lehetnek neked! Tudom, hogy nem így gondolod, de ha kicsit belejössz, majd meglátod.
Akkor regisztrálj egy pua fórumra. Ott majd látod a fényt.
De egyébként ha túl vagy 4-500 leszólításon úgyis bele fogsz jönni. Jól fogod csinálni. Csak gyakorolni kell, ennyi.
Így is kemény vagy, hogy egyedül képes voltál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!