Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek is szégyen, ha egy lány 60-70kg? Kövérnek számít és valóban visszataszítóan szégyen?
szerintem mond meg az o.társadnak hogy szépen le.szophat tövig :D
énsem vagyok egy harmatvirágszál.
de sztem nem attól leszel visszataszító hogy vanmit rajtad fogni, hanem ha anorexiás pics.a/emósge.civagy.
vagy hasonló.
:D 15/L
"de sztem nem attól leszel visszataszító hogy vanmit rajtad fogni, hanem ha anorexiás pics.a/emósge.civagy. "
Bár nem szokásom a lányokkal egyetérteni, de ez tényleg így van ;)
20: 33
köszönöm hogy megtörhettelek :D
Van rajtad nagy maroknyi háj valahol, vagy nincs?
Na, ez többet mond a kilóidnál!
Fiu vagyok es nem hordok mazsalot magamnal.Sosem kerdeztem senkitol,hogy hany kilo,ha jol oszlik el,70 kg-osan is lehetsz nagyon vonzo.
Egyebkent nincs olyan ember,akit ne lehetne cikizni valamiert.Az illeto osztalytarsad nem feltetlenul szemet gonosztevo,altalaban akkor viselkednek igy az emberek,amikor felnek,hogy legkozelebb ok "kerulnek teritekre", es ezert legjobb vedekezes a tamadas alapon ok cikiznek masokat,hogy igy az o hibaikrol elterelodjon a figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!