Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb szégyen az, ha folyamat elküldenek a lányok, vagy ha nem is próbálkozok?
Hát figyelj!
Ötvenből igazán nem tudsz következtetéseket levonni. Érd el a 300-at. De még fontosabb! Egy nap zúzzál le sokat! Mondjuk 50 egy nap alatt. Egy idő után elpárolog a félelmed és unod majd az egészet. Na akkor kezd igazán érdekes lenni. Majd meglátod, hogy érdeklődni kezdenek a lányok. Ha már unod, akkor aratod a sikereket.
"tök mindegy, ha próbálkozol előbb-utóbb szerzel puncit, ha viszont csak várod, akkor sosem"
A legjobb mikor természetesen alakulnak a dolgok, szinte olyan mintha bevónzanád de inkább arról van szó, hogy önmagad vagy, élvezed az életed és nem görcsölsz, hogy az életed most nem nőkről szól.Ha nagyon sürgős szerezz egy luxus k*rvát, ideiglenesen fellazulsz.
"Ha már unod, akkor aratod a sikereket."
Én már 10 után meguntam...
15:45 Gratulálok. nincs szebb dolog mint másokat leszólítani. Nos van szebb dolog annál, az hogyha nem kell futkorászni más után, hanem van egy állandó.
Ezzel nem értek egyet. Az állandó hamar kiszámítható. Ha kiszámítható, akkor unalmas. Ráadásul túlságosan is lenyugtat a rendszeres szex. Nem érzed, hogy igazán élsz. Nincs benned már akkora tettvágy.
Ellenben a csajozás mindig valami újat hoz, mindig érdekes, izgalmas. Sosem tudod mi vár rád, amíg le nem szólítod. A legjobb dolog.
"Igen, csak akinek természetesen alakulnak a dolgok, azokat úgy hívják, hogy: NŐK. Ha férfi vagy, akkor megszerzed, amit akarsz. "
Megszerzed, ha megtudod szerezni.Ha meg nem, akkor vagy beéred jóval kevesebbel, vagy eldobod minden büszkeséged és sebezhetővé teszed magad.Én utálok kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, utálom ha egy nő olyan gúnyosan néz rám .Komolyan mondom inkább várok, élem az életem, hagyom hogy a dolgok alakuljanak maguktól(közös munkahely, közös érdeklődési körü klub, ártatlan beszélgetések és a dolgok jönnek természetesen.Viszon ha nem alakul magától akkor belesz*rok magasról, nem nekem volt kitalálva.Inkább egyedül, mint kiszolgáltatva.
Ha nem úgy fogod fel, hogy milyen sz@r kiszolgáltatottnak lenni, hanem úgy, hogy ebből is tanulni fogsz valamit, hogy mégjobb legyél, akkor az egész megváltozik.
Muszáj gyakorolni, hogy jobb legyél, és ezért meg kell égetni magad időnként. De egy a lényeg! Soha egyetlenegy leszólítást nem bántam meg! Soha! És nem tudok egy haveromról sem, aki megbánta volna. Minden egyes próbálkozástól erősebb leszel.
És meg kell mondjam, hogy a csajozás sokkal könnyebb, mint mondjuk kijárni egy egyetemet, vagy megtanulni egy szakmát. Vagy, mint sok pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!