Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednék, de valahogy már ránézésre hihetetlenül unalmasnak tűnik a lány. Csak azt a jövőképet látom, hogy 40 év alatt megbolondulnék mellette az unalomtól. Más is érez így?
Volt egy barátnőm, aki mellett mindig zajlott az élet, az a "Támadjuk meg Rómát!" típus volt, aki lehetetlen dolgokat talált ki, megcsinálta, és élvezte.
Azóta ismerkedtem párszor, de mára már ránézésből látom, hogy a csaj ilyen "Nem, hagyjuk, majd, talán, egyszer..." hihetetlenül unalmasnak tűnik, ahol a legjobb szórakozás, hogy elmegyünk buliba vagy moziba, lesz egy gyerekünk és 40 év múlva ugyan abban a garzonlakásban lakunk.
Más is érez így?
28/F
Valahol átérzem. Exem társasága, családja nagyon jó volt, az exem is egy rettentően jó humorú, érdekes ember, hasonlóan morbid érdeklődéssel, humorral, mindig mentünk a társasággal, vagy vele kirándulni stb.
Az anyukájával sokáig jóban voltam, meg a testvérével is.
Mostani barátomban egy év alatt leült a lelkesedés, mindig "majd leugorhatunk ide meg ide" ( ne nagy dologra gondoljatok, város melletti hegyvidék ilyenek), aztán egy rohadt fél órás sétára nem lehet kirángatni, Fifa minden mennyiségben. :DD A családja..na mindegy.
Ha már most rosszul érzed magad akkor vagy a lány unalmas hozzád, vagy még nem tetted magad túl az exeden. Sajnos vannak exek, akiket nem lehet fölülmúlni. :/
Átérzem a dolgot.
Volt egy barátnőm, aki mindig csinált valamit. Volt munkája, mellette bevállalt egy OKJ képzést, miközben több hobbijával is foglalkozott. Jó pár helyre elugrottunk és ha random eszünkbe jutott valami, csináltuk.
Volt egy másik barátnőm, aki viszont semmit sem csinált. Csinálta a sulit, aztán dolgozott. Nem járt el sehova, nem volt hobbija. Nem a szülővárosomban voltam egyetemen és amikor lejött az albérletbe, kb. mindig elterveztük, hogy elmegyünk a városban ezt vagy azt megnézni, de mindig volt valami kifogása vagy nem volt hozzá kedve. Amikor én voltam nála, elég volt neki a hétvégéből annyi, hogy kajáltunk egyet, aztán nála egész nap döglöttünk az ágyban. Elég unalmas és kiábrándító lett egy idő után.
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató, hogy más is így érez - nem is értem, az ismerőseim hogy bírják, és miért csodálkoznak rajtam, hogy nem akarok ilyen unalmas csajokkal összejönni.
Amúgy nem feltétlenül kell pénz ahhoz, hogy valaki ne legyen unalmas - pl. voltunk Balaton átúszáson (sőt az exem ott helyben mégegyszer át akarta úszni, mert még volt idő), na meg persze rengeteget utazgattunk, sokszor vonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!