Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy véget ért egy kapcsolatotok, és utána évekig vagy évtizedekig nem találtatok mást?
Figyelt kérdés
Nem volt senki, akinek bejöttetek volna2024. jan. 29. 19:29
1/17 anonim válasza:
Igen, már 8 éve mindenki elutasít vagy észre sem vesz
2/17 Noren1989 válasza:
Csak pàr év volt, de azt szerencsére depresszióban, alkoholizmusban töltöttem.
4/17 anonim válasza:
Amúgy akik nem találnak, itt összejöhetnek :))
5/17 anonim válasza:
Hetedik éve nincs senkim,mert hiába volt sok randi,de senki iránt semmit nem érzek. Inkább ürességet :/
6/17 anonim válasza:
volt. De nem "nem találtam" hanem nem is kerestem.
7/17 anonim válasza:
Igen. De ez tudatos is. Előtte se voltam olyan típus, aki nagyon bízna másokban, de azóta egyáltalán nem.
8/17 anonim válasza:
5 év, de az alatt nem kerestem társat és nekem se tetszett meg senki. Tök jól éreztem magam végig.
9/17 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
2018 őszén zárult le a párkapcsolatom. Kb. 2 évre rá elkezdtem társkeresőzni, felmentem két hónapra, onnan sikerült több hölggyel randiznom, de egy kivételével (ő mondta azt, hogy lehetnénk barátok?) megszakítottam a második tali után a dolgot mindenféle hülye ürüggyel, mert bedadogtam a régi komplexusom miatt. Azóta eltelt ugye kb 2-3 év megint, de annyira belekényelmesedtem a szingliségbe, hogy fura lenne az egész. :D Nem zárkózom el semmi elől sem amúgy.
Tl;dr: nem kerestem x)
10/17 anonim válasza:
Nekem 1 hónapja ért véget, de már hiányzik hogy legyen valakim. 22-30 év közti pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!