Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem illúzió romboló ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem illúzió romboló ha egy férfi a megbeszélt találkozóra nem autóval hanem egy villamossal érkezik?

Figyelt kérdés
Te nőként abba is hagynad az ismerkedést ha a férfinek nincs autója? Budapestről van szó.
2024. jan. 12. 07:34
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
2024. jan. 12. 07:40
 2/46 anonim ***** válasza:
80%

Budapesten élek, randiztam eddig kb 30 férfival, ebből 3-nak volt autója, ebből az egyik BKK-val jött.

Pont nem érdekel hogy van-e kocsija valakinek.

2024. jan. 12. 07:42
 3/46 anonim ***** válasza:
85%
Illúzióromboló az, ha a pasi nem tud helyesen írni!
2024. jan. 12. 07:45
 4/46 anonim ***** válasza:
80%
Mi baj q villamossal, most őszintén? Amúgy attól még lehet neki autója, hogy Pesten nem akar vezetni.
2024. jan. 12. 07:49
 5/46 A kérdező kommentje:

3

Lehet kompenzálni nagy farokkal?

2024. jan. 12. 07:53
 6/46 anonim ***** válasza:
26%

Ha őszinte akarok lenni, amíg ismerkedtem, nem is jutottunk el a randiig, hogyha nem volt autója.

Ezt ugyanúgy megtudtam már az első beszélgetésből, mint a magasságát.

Egyszerűen fölösleges lett volna egymás idejét pocsékolni, mert sosem gondoltam meg magam.

Mégis mi lehet a mentség arra, hogy nincs autója 30-as létére?

Nincs jogsi? Bukó.

Nincs pénze egy használt autóra? Bukó.

Fél a vezetéstől? Bukó.

Szerinte nem szükséges Bp-en az autó? Bukó.

Elfogadom, ha valakinek más a véleménye, de nekem ez.

2024. jan. 12. 07:54
 7/46 A kérdező kommentje:

Nekem volt örökölt autó, igaz csak egy ignis. De eladtuk mert ment a marakodás a testvéreim között hogy kié legyen. Igazság szerint pár éve még gondolkoztam abban hogy egyszer vezetni fogok. De nem telik anyagilag a dologra. Gyalog járok dolgozni (30 perc) és vásárolni és mindenhova ha kell ott a villamos.

Sok nőnél azt tapasztaltam hogy kispados lúzer nekik az a pasi akinek nincs járgánya.

2024. jan. 12. 07:56
 8/46 anonim ***** válasza:
78%
5# Az édeskevés lesz ide. Se kocsi, se helyesírás, ez nálam automatikusan kuka.
2024. jan. 12. 07:58
 9/46 anonim ***** válasza:
73%
Nem fogom azt mondani, hogy kispados lúzer, de finoman szólva nem illünk össze egy olyannal, aki a testvéreivel egy Suzukin marakodik, mert még azt se tud magának venni egyik sem.
2024. jan. 12. 07:59
 10/46 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem illúzióromboló. Még a buszt vagy a metrót érteném. Esetleg a trolit. De villamos? Na ne... Ott fordulnék sarkon.
2024. jan. 12. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!