Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem illúzió romboló ha egy férfi a megbeszélt találkozóra nem autóval hanem egy villamossal érkezik?
38
Hát figyu, nem tudok nyilatkozni, mert nincs autóm. Nyilván Budapesten akkor sem autóznék, ha lenne, mert még jogsi nélkül is látom, hogy rémálom.
De albiba költözéskor jól jött volna. A családom egy része külföldön él, ezerszer egyszerűbb lenne, ha nem lennék tömegközelekdéshez kötve, ami vagy nagyon drága vagy elképesztően lassú és kényelmetlen. Tök jó lenne kiránduláshoz, bevásárláshoz, még a munkámban is hasznos volna.
De mivel én sem tudok vezetni, persze nem várhatom el mástól sem.
Nem. Férjemnek sem volt autója mikor megismerkedtünk. Már van, de minek (Bp-en élünk). Nem megyünk vele sehova, felőlem el is adhatnánk.
Ha külföldre utazunk akkor megyünk repülővel. Belföldön nem utazunk mert minek, szeretünk a városban lenni. Bp-en belül meg ugye nem autózunk, BKV bárhova kivisz. A gyereket hozza fel, hogy miatta kell. De minden (kórház, orvos, védőnő, óvoda, majd később iskola) amúgy max 15 perces séta körön belül van, szóval ez gyenge érv részéről.
Budapest belvárosában aztán tényleg elengedhetetlen az autó...Ja nem.
Én vígan haladok a villamossal, busszal, míg a sok idióta agyfaxt kap a dugóban, plusz majd órákig keresi a parkolóhelyet. Logikos, tényleg.
30# nézd, én éltem úgy, hogy még nem volt autóm, jogsim, pontosan tudom milyen az, de te még úgy nem, hogy vezettél volna valahová, tehát nem tudod milyen az.
De szerintem nézegesd csak a szomszéd utcai házakat, ne haragudj, de nem leszel ezzel több mint akinek van autója és megy, utazik, vezet mindenfelé.
Az meg totál hülyeség hogy azt írod kompenzálunk mi autósok ezzel valamit. Sziplán csak irigy vagy, mert te lusta vagy vezetni. Oké pénzbe kerül, és? Egy havi fizudba vagy kéthaviba, de egy életre letudva olcsóbb bárminemű képzésnél és ma már olyan alap, mint a 6 elemi. Minden értelmes valamire való férfinak van, meg nőnek is.
Azt a kevés kivételt aláírom, aki tényleg nem tud vezetni, egyszerűen azt se tudja merre van az arra, nincs hozzá tehetsége, mert van ilyen is, azt teljesen megértem. De akkor inkább vállalja be hogy alkalmatlan rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!