Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem illúzió romboló ha egy férfi a megbeszélt találkozóra nem autóval hanem egy villamossal érkezik?
8
Szomorú hogy nem tudod mit hagysz ki.
9
Nőkről van szó. Anyagiasok. Az utolsó gyufas dobozt is háromféle akarták vágni. Az egyik milliomos kb. Van 2 autójuk (normális) de még a Suzukit is el akarta vinni apu temetése napján.
14# téged persze hogy nem érdekel hogy a nőnek van e kocsija.
1. Nem fogom taxizni a pasimat, főleg nem ingyen és bérmentve.
2. Ha nekem nincs kocsim, legyen a pasinak, mert az férfias és akkor tudunk mozdulni.
Nem vagyok pénzorientált, manapság a kocsi alap, (már vagy 30 éve az).
Van kocsim, a pasinak is legyen. Máskülönben hogy mozdulunk? Pesten kívül is van élet, sőt, országon kívül is.
15
Remelem csak poenkodsz.
16
“ Nem vagyok pénzorientált,”
🤣 legalább ne hazudj
18# ne haragudj, de egy kocsi nálad már pénzorientáltság?
Milyen körökben mozogsz már bocs?
Őskőkorszakban? Vagy hool?
Nem is értem. Valami nagyon elmaradott körből jöhetsz, merthogy ennek a pénzhez semmi köze. Amennyit kibszl bérletre uti ktg re, abból simán tudnál venni egy alap kocsit. Jah, hogy te nem vezetsz budapesten mert beszarsz ha jön a villamos.
Értem. Na itt kezdődik a férfiatlan pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!