Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem illúzió romboló ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem illúzió romboló ha egy férfi a megbeszélt találkozóra nem autóval hanem egy villamossal érkezik?

Figyelt kérdés
Te nőként abba is hagynad az ismerkedést ha a férfinek nincs autója? Budapestről van szó.
2024. jan. 12. 07:34
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

8

Szomorú hogy nem tudod mit hagysz ki.

9

Nőkről van szó. Anyagiasok. Az utolsó gyufas dobozt is háromféle akarták vágni. Az egyik milliomos kb. Van 2 autójuk (normális) de még a Suzukit is el akarta vinni apu temetése napján.

2024. jan. 12. 08:05
 12/46 anonim ***** válasza:
86%
Itt nem a villamossal lesz baj, hanem az undormány szexista személyiségeddel.
2024. jan. 12. 08:07
 13/46 anonim ***** válasza:
60%
Keressél valami buszozgató vonatkázó csajszit, de komolyan. Az való hozzád. Problem solved.
2024. jan. 12. 08:11
 14/46 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít mivel érzékik a nő a randira. Vagy hogy van e autója. Egyesek annyira pénz bolondok hogy elfelejtik hogy a ferfiak többséget nem érdekli ez.
2024. jan. 12. 08:13
 15/46 anonim ***** válasza:
49%
Egy nőnek úgy kellene érkeznie a randira, hogy érte mész. 😂
2024. jan. 12. 08:21
 16/46 anonim ***** válasza:
48%

14# téged persze hogy nem érdekel hogy a nőnek van e kocsija.

1. Nem fogom taxizni a pasimat, főleg nem ingyen és bérmentve.

2. Ha nekem nincs kocsim, legyen a pasinak, mert az férfias és akkor tudunk mozdulni.

Nem vagyok pénzorientált, manapság a kocsi alap, (már vagy 30 éve az).

Van kocsim, a pasinak is legyen. Máskülönben hogy mozdulunk? Pesten kívül is van élet, sőt, országon kívül is.

2024. jan. 12. 08:21
 17/46 A kérdező kommentje:

15

Remelem csak poenkodsz.

2024. jan. 12. 08:22
 18/46 A kérdező kommentje:

16

“ Nem vagyok pénzorientált,”

🤣 legalább ne hazudj

2024. jan. 12. 08:23
 19/46 anonim ***** válasza:
77%
Igaz nem Budapesten hanem az agglomerációban laktam. De ha Budapestig kocsival is mentem a határnál leparkoltam és onnan tovább már tömegközlekedéssel mentem. Pont Budapest az ahol nem okoz hátrányt ha nincs autó.
2024. jan. 12. 08:27
 20/46 anonim ***** válasza:
63%

18# ne haragudj, de egy kocsi nálad már pénzorientáltság?

Milyen körökben mozogsz már bocs?

Őskőkorszakban? Vagy hool?

Nem is értem. Valami nagyon elmaradott körből jöhetsz, merthogy ennek a pénzhez semmi köze. Amennyit kibszl bérletre uti ktg re, abból simán tudnál venni egy alap kocsit. Jah, hogy te nem vezetsz budapesten mert beszarsz ha jön a villamos.

Értem. Na itt kezdődik a férfiatlan pasi.

2024. jan. 12. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!