Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem illúzió romboló ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem illúzió romboló ha egy férfi a megbeszélt találkozóra nem autóval hanem egy villamossal érkezik?

Figyelt kérdés
Te nőként abba is hagynad az ismerkedést ha a férfinek nincs autója? Budapestről van szó.
2024. jan. 12. 07:34
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

20

Jolvan.

Akkor ha nem számolgatod a pénzt az ágyad mellett esténként alvás előtt. Mond már el nekünk legyszi; mit gondolsz kell saját ingatlan egy férfinek ? Milyen keresete elvárható egy 30-40 közötti embernek? Nyaralni menni kell évente ?

A válaszaid elárulnak majd.

2024. jan. 12. 08:33
 22/46 anonim ***** válasza:
18%

17 nem poénkodom.

Vagy értem jött, vagy nem volt randi.

2024. jan. 12. 08:35
 23/46 anonim ***** válasza:

Nekem inkább a lehetőleg hajszálpontos megjelenés lenne a fontos. (De legalább az igyekezet, hogy úton van...)

Lehet ugyan autója az illetőnek, de nem vagyok oda érte mindenáron. (Persze, jól mutat, de valószínűleg elég sokba is kerül a fenntartása.)

Legyen egy csinos lakás. Tiszta, rendezett környezettel. (Még talán az sem baj, ha albérletben él az illető.)

2024. jan. 12. 08:45
 24/46 anonim ***** válasza:
17%

A Kérdezőhöz: meg tudom érteni, hogy a nők NAGYON(!) anyagiasak tudnak lenni. Mesélhetnék ismeretségi körökből sztorikat, de inkább nem.

Nyilván azért korosztályfüggő is a dolog. Fiatalok gyermekvállaláshoz igyekeznek megteremteni a rávalót. (Ha nem saját, akkor örökbefogadotthoz.)

Vagy esetleg keresztszülőséget vállal a rokonságból valaki...

2024. jan. 12. 08:48
 25/46 anonim ***** válasza:
36%

Én mindig autó nélkül megyek randira mert nincsen, jogsim sincsen és nem akarok autót vezetni, meg autót fenntartani, túl magasak a költségek. Eléggé központi helyen lakom, és ez nem kifogás de innen tényleg jól el lehet jutni A-ból B-be. Tudom kényelmes bizonyos szituációkban ez nem vitás, de továbbra is túl drágának ítélem meg a fenntartását ahhoz képest amit nyújtani tud.

Ettől függetlenül a magyar, budapesten élő nők 99.9%-a leírt az autómentességem okán. Vagy burkoltan vagy nyíltan de nem kaptam esélyt. Volt aki udvarias volt és nem firtatta de volt aki igen.

2024. jan. 12. 08:50
 26/46 anonim ***** válasza:
53%

25# nézd, nőként én az autónak köszönhetem hogy van munkám, a jogsinak köszönhetem hogy kiszélesedett a választék munkavállalás terén, és úgy minden világlátás kinyílik ezáltal, ennek köszönhettem hogy voltam sofőr külföldön stb.

Te viszont valószínűsíthetően A" és B" pont között mozogsz évek vagy évtizedek óta. Ne csodálkozz ha erre nem vágynak a nők hogy elbabusgassanak egy komfortzónából ki nem mozduló életképtelen óriáscsecsemőt akinek a gondolkodása is beszűkül potom kettő négyzetkilométeres mozgástérben.

Én viszont nem tudom, lehet hogy holnap már valahol egy távolabbi eu országba autózom?

Csak éreztetni szerettem volna veletek a különbséget.

Itt a férfiak fejlődésképtelensége ami taszító. Hogy megrekednek ott, hogy minek az autó? Minek az? Úgyse megyek vele sehova. Persze hogy nem mész sehova, mert nincs. Ha lenne, kinyílna előtted a világ, mennél mindenfelé, márha érdekel valami más is kettő négyzetkilométeren kívül is.

Ja és vihetsz másokat is ha sokallod a ktg. barátok stb mi pl így járunk túrázni, koncertre stb összedobjuk.

De hát nem mindenki ilyen kiváncsi természet a világra.

2024. jan. 12. 09:02
 27/46 anonim ***** válasza:
75%

"Ettől függetlenül a magyar, budapesten élő nők 99.9%-a leírt az autómentességem okán."

Igen, nyilván az volt az oka, hogy nincs kocsid, semmi más...

2024. jan. 12. 09:04
 28/46 anonim ***** válasza:
30%

26-os oké autózzál erre autózz arra, ha szerinted csak így tud kinyílni a világ előtted, senki nem tart vissza ettől. De ettől nem leszel több mint az aki ahogy írtad "2 négyzetkilométeres mozgástérben" van. Sokan szeretnek közel lenni a családjukhoz vagy éppen van egyfajta megszokás vágyuk az életben és vannak a röghöz nem köthető típusok akiknek folyamatosan új ingerek kellenek, akár azzal hogy elautóznak messzire.

Nem ítélem el őket de ott is valamit kompenzálnak ezzel az állandó utazással. Egyébként meg senki ne mondja nekem hogy az milyen élvezetes hosszú órákat ülni egy helyben. Kb. a legegészségtelenebb dolog.

Ettől függetlenül lehet autós udvarlót, férfit keresni van belőlük pár. Én is elfogadtam hogy emiatt leírnak, mosolygok rajta, nem bánt már meg a dolog. Nem gondolom hogy ez érték lenne, vagy elvenne a másiknak az értékéből hogy nem vezet/nincs autója.

Számomra ez kicsinyes gondolkodás a világról.

2024. jan. 12. 09:07
 29/46 anonim ***** válasza:
69%

#28 Akkor olvasd el mit írtál, ha már a kicsinyességnél tartunk. :)

De ha buborékban éled az életed akkor nyilván nincs szükséged autóra. De ne várd el, hogy ehhez alkalmazkodjon más is. Tudod az emberek többsége nem pár négyzetkilóméteren belül éli le az egész életét, és utazni sokkal egyszerűbb, praktikusabb, kényelmesebb és kevesebb idő autóval, mint vonatozgatni, átszállni, buszozni, sétálni..

És nem csak a kiruccanásokra gondolok, bármikor jöhet valami, amiért meszebb kell utazni.

Egyébként egy kis városi autót nem egy nagy költség fenntartani, főleg ha csak alkalmanként használod ha elhagyod a fővárost.

De vidéken pl alap hogy legyen autód.

2024. jan. 12. 09:30
 30/46 anonim ***** válasza:
43%

29-es lehet vitatkozni ettől függetlenül mindannyian buborékban élünk, ki-ki a munkája miatt, ki-ki a beosztása miatt, ki-ki a családja miatt vagy amit onnan hozott. Szóval ezzel érvelni hogy X ember a buborékon túl van, látja a Mátrixot a másik meg nem, mert álomvilágban él, nos én ezzel nem értek egyet.

Egyszerű primitív példa erre hogy sokan itt élnek Budapesten de szomszédos utcákban nem jártak, régi házak/épületek történetét sem ismerik, de voltak ázsiában valami ismeretlen kis szigeten és láttak egzotikus halakat helyette. Mindkettőben van érték, nem gondolom egyik > v. < mint a másik.

Szóval nyilván egy megszállott autós nem fog egy autótlannak esélyt adni, ezt is elfogadtam. Egyfajta státusz szimbólumként tekintenek az autóra.

Régen még azt is megkaptam hogy autó nélkül egy férfi nem férfi. Hát ez van.

2024. jan. 12. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!