Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, nagyon libidó romboló, ha egy férfi oldaltáskát hord?
Gondolok itt tarsolyra, tudjátok veretes tarsoly, bőr oldaltáska népi motívumokkal stb.
Mindenhogy gáznak tartjátok? :D
Nekem inkább a "nagy magyar vagyok" üzenet lenne libidó romboló.
Majdnem mindegy nekem mit hord a férfi amíg stílusában illik a többi kiegészítőhöz és az adott férfihoz de a szélsőségeket nem szeretem. Egyszerűen nem tudok azonosulni velük.
Ez az igazi NAGY magyar virtus...
"Jáj, lányok, titeket zavarna veretes, magyarkodós táska?"
"Igen"
"Oké, akkor nem hordom, csak egy kicsit visszafogottabbat, egy apró magyarkodós hímzéssel, amit észe sem venni"
És még csodálkoznak a legkeményebb turbó magyarok, hogy kiröhögik őket. Ebbe aztán beleálltál öcsém keményen :))))
" Az én libidóm nagyjából bármilyen férfi ridikültől mínuszba vált."
Könnyű az embernek, amíg csak olyan pasikat ismer, akik még iskolatáskát hordanak...
De zakó/ing mellé már nem igazán lehet felvenni, egy kis messenger meg jó választás, ha valamit el kell vinni, és nem akar az ember úgy kinézni, testőrnek kinézni, hogy a belső zsebében 15 centit dudorodnak a kulcsok, igazolványok, miegymás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!