Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem illúzió romboló ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem illúzió romboló ha egy férfi a megbeszélt találkozóra nem autóval hanem egy villamossal érkezik?

Figyelt kérdés
Te nőként abba is hagynad az ismerkedést ha a férfinek nincs autója? Budapestről van szó.
2024. jan. 12. 07:34
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
39%

Ha egy férfi nem tud vezetni, nálam kizáró ok. Szerintem borzasztóan férfiatlan dolog. Ugyanígy, ha férfias dolgokban nem találja fel magát. Ha nekem kell meghúzni a csepegő csapot, vagy visszacsavarozni a kilincset otthon. Ne nekem kelljen már a tököt viselnem a családban...

Ha nincs autója, az nem probléma, de vezetni tudjon.

2024. jan. 12. 10:34
 32/46 A kérdező kommentje:

Az írt példák mennek. Kivéve a vezetés. (Az is menne de nem tettem le a jogsit)

Én viselem a “tököt” elhiheted. Szép nagy csomag. 🤣

2024. jan. 12. 10:39
 33/46 anonim ***** válasza:
62%

Na ez az, amitől nem leszel férfi.

A vezetéstől már férfiasabb lennél. Rád férne emellé a proli stílus mellé. 🤢

2024. jan. 12. 10:43
 34/46 A kérdező kommentje:

Nem olcsó mulatság! Talán kifizeteted? Közben nem kell dolgozni sem járnom? És utána veszel nekem egy autót?

Úgy benne vagyok!

2024. jan. 12. 10:48
 35/46 anonim ***** válasza:
62%

Kezdj rá spórolni!

Amúgy már tizenévesen meg kellett volna csinálni.

2024. jan. 12. 10:59
 36/46 anonim ***** válasza:
18%

Szánalmas ez a középkori felfogás hogy autó=férfiasság....

Valljátok már be hogy egyedül az anyagi rész vonzó benne ... egyfajta státuszt jelent nektek az autós faszi.

2024. jan. 12. 11:02
 37/46 anonim ***** válasza:
96%

36

Én nem tudok vezetni, úgyhogy a pasitól sem vártam el soha. Viszont rettenet kényelmetlen olykor autó nélkül az élet, megértem, ha valakinek nem fekszik.

2024. jan. 12. 11:09
 38/46 anonim ***** válasza:
18%

37-es az autó is rengeteg nyűg ha hiszed ha nem. A parkolástól kezdve a vezetési "kultúráig" ( ami pl. bp-en van ), a szervízelés, a lenyúlás, az autó rongálásáig minden IS megtörténik az autóssal. Tehát a sok kényelemhez amit elvileg ad, rengeteg negatív is párosul.

Az anyagiakról nem is beszéltem. Nyilván ha valaki céges autóval van az más. De sajátot fenntartani? Hát nem tudom...erősen kérdéses....

2024. jan. 12. 11:15
 39/46 anonim ***** válasza:
65%

Inkább az a szánalmas incelke, hogy mind megideologizáljátok a tehetetlenségeteket, a férfiatlanságotokat, nehogy szembe kelljen nézni a hiányosságaitokkal, mert ennyire jellemtelen gyengék vagytok.

Inkább rátoljátok az egészet a nőkre, és ilyen kiröhögnivaló, önáltató baromságokat fújtok, hogy valaki nem travel addict meg szeret a családja közelében lenni, azért nincs autója. 🤡

2024. jan. 12. 11:15
 40/46 anonim ***** válasza:
57%

Nem ideologizálom meg, elfogadom hogy PLUSZ ha van valakinek autója és tud vezetni, ezt senki sem vitatta. Viszont hogy megéri-e az más kérdés. Ha tudja nem fog vezetni, belvárosban lakik, horror a parkolás és parkolót bérelni nem szeretne vagy nem tud, akkor minek vesződjön vele?

Elfogadom azt is ha a nők preferálják az autós férfiakat. Nyilván örülök ha nem mindenkinek elvárás.

Mondok egy példát, sok férfi elvárja a nőtől hogy tudjon főzni, legyen úgymond házias. Na pl. én ezt nem várom el. Nem kell tudnia főzni, én sem tudok.

37F incel

2024. jan. 12. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!