Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 30-35 közötti nők, miért válogattok annyira? Miért nem adtok esélyt átlag pasiknak? Itt élünk Pesten egy csomó szingli ( incel ) pasi és nem találunk nőt, normális kapcsolatra. Hova válogattok még?
169: ameddig nem neked kell kihordanod a gyereked, nem a te egészségedre, testedre van hatással, addig az alábbi jogaid vannak:
- gondoskodsz a védekezésről a saját részedre (ergo gumi... amúgy lenne férfi foggátló, ha a férfilobbi nem torpedózta volna meg, merthogy mellékhatásai vannak... kevesebb, mint a nőinek, mint a női szervezetre, de hát a férfi az fontosabb...)
- nem szexelsz, ha parázol (főleg mert még a gumi meg a gyógyszer sem 100%-os biztonsági rátájú, tehát az esély mindig ott van)
"Ő lesz terhes, nem te."
De ő dönthet arról lesz-e gyerek belőle vagy sem, míg a férfi ugye nem. De mint mondtam nem az a probléma hogy nem kényszeríthetek senkit abortuszra, eddig sem akartam ilyet elérni senkinél.
A probléma ott van hogy nincs jogom lemondani róla. A nőnek van joga, a férfinak meg van fosztva.
Pedig ahhoz hogy a nő önszantából felnevelje a nemkívánt gyereket, nincs szüksége a férfira, ha mégis szüksége volna akkor nem vállalhatja be. A maximum amit ilyenkor egy nő elvárhatna hogy a pali fizesse a kaparását, de tényleg ez a maximum ami a nőnek ténylegesen erkölcs szerint jár.
De a jog mást mond, a jog megfosztja a férfit a jogától hogy döntsön, és kizárólag a nöre bízza az egész döntés jogát.
Ez pedig kéremszépen feminista önkényuralom, mert jogfosztás van!
"De a lényeg hogy szegény férfiaknak ne kelljen havi extra pár ezrest kifizetni."
Pár tíz vagy százezrest igen
Azért mert az illető pár nem tervezett gyermeket vállalni és a férfi nem akar gyermeket vállalni!
Te mit szólnál hozzá ha más szabná meg neked hogy vállalsz-e gyereket vagy sem?
Nyilván nem volnál elragadtatva
172, Milyen igazságtalan, ha elszakad a gumi és én nőként véletlenül terhes leszek, de nem akarok gyereket vállalni, akkor egy súlyos komplikációkkal járó műtéten kell átesnem. A férfinak ezen nem kell átesnie! Ez olyan igazságtalan és jogi egyenlőtlenség!
Remélem érzed az iróniát...
"Remélem érzed az iróniát..."
Érzem hát
Te a biológiai kölönbségeket állítanád be joginak (amiről pont nem tehet senki) míg én eleve jogi különbségekről magyarázok
"Nem a nő tehet róla, hogy benne van a gyerek, így ő teheti meg a végső döntést"
Hát akkor a férfi sem tehet róla kéremszépen!
Ha a nő nem tehet róla, a férfi mégannyira sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!