Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 30-35 közötti nők, miért válogattok annyira? Miért nem adtok esélyt átlag pasiknak? Itt élünk Pesten egy csomó szingli ( incel ) pasi és nem találunk nőt, normális kapcsolatra. Hova válogattok még?
Egy férfinek egyetlen különjoga van ezekszerint, joga van nem szexelni
Jó lenne ha megfosztanátok a férfiakat ettől a különjogtól is, mert elég nyomasztó jog
Nem kell filóznod, te óvszerfób. Nem húzol gumit és nem fekszel le nővel. Problem solved. Vagy keresel meddő nőt.
Ha nem a nagy ő, akivel a családalapításon dolgozunk, már pedig óvszer nélkül álmaiban csinálhatja.
"Nem húzol gumit és nem fekszel le nővel. Problem solved"
Igen, írtátok már hogy jogom van nemszexelni, felesleges ismételni.
Amúgy az is egy érdekes kérdés hogy ha ennyire védik a magzatot akkor miért nincs abortusztilalom is?
Nagyon nem értek vele egyet, dehát akkor lenne hiteles az egész kamu hogy magzatvédelem meg hasonlók.
Így kizárólag csak a nőket védik, a férfiak elnyomásával, jogkorlátozásával
Kereszténycel biztos egyetért az abortusztilalommal;)
Az a vicces, hogy az óvszert férfi általi védekezésnek gondoljuk, a gyógyszert meg nő általinak... ezzel csak azt érjük el, hogy tudat alatt elvárjuk a nőktől, hogy az egészségüket veszélyeztessék, ha meg az óvszer mellett döntenek (és akár még fizetik is, de jobb esetben feles), akkor meg "jaj, a férfire akarja áthárítani".
Az meg a nettó vicc kategória, hogy valaki szerint az INDOK arra, hogy fröcsögjön a nőkre, akik nem akartak a kapcsolatban védekezni, hogy "de hát másképp nem kaptam volna ingyen puncit, brühühü".
9:31 Szerintem elírta az autocorrect, nézd át a hozzászólást. 20%-ot akartál írni nem, mint Gyerektartás? Az én esetemben az havi 100 ezer forint felett lenne...
10:20 Sosem fizetett óvszerért nő egyszer sem, amikor párkapcsolatban voltam...a saját esetükben védekezést nem alkalmaztak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!